Iunie 25, 2019
TOP 5! Află cum să-ți îngrijești părul pe timp de vară!
Razele ultraviolete pot deteriora grav podoaba capilară. Nu numai razele soarelui contribuie în mod agresiv la degradarea părului, ci și apa din bazine și din mare. Pentru a evita degradarea firelor de păr, te sfătuim să încerci următoarele trucuri:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Nu te spala pe cap înainte de a înota. Îndepartarea sebumului care protejează în mod natural părul îl face mai vulnerabil la chimicalele din apă și la sare.

2. Nu uita de măștile hidratante pentru păr. Poți utiliza atât produse farmaceutice, cât și să-ți faci o mască de sine stătător. Pe timp de vară, poți face o mască hrănitoare, dintr-un singur avocado și doua linguri de ulei de măsline. Masa omogenă care va fi obținută, trebuie întinsă pe toată lungimea părului, și lăsată timp de 20 de minute pe firele degradante ale părului. Apoi masca trebuie clătită cu apă călduță. 

 

 

3. Tunde-ți vârfurile arse de soare, astfel încât firul de păr să nu se distrugă. Tunsul ajută la creșterea părului cât mai sănătos. 

4. Folosește produse pe baza de uleiuri naturale inainte de a-l spala. Asta deoarece, atunci cand este uscat, parul  absoarbe mai multe substante care ii dau stralucire.

 

 

5. Evită cât de des posibil aparatele de uscat sau de coafat precum feonul, placa sau ondulatorul. 

6.  Arunci când mergi la plajă, dă-ți pe lungimea părului ulei de susan, care este un protector natural împotriva razelor ultraviolete.

7. Poarta o palarie cand este foarte cald afara. Alege una cu un material mai dens, prin care sa patrunda mai putin soarele.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84809494018555