Februarie 09, 2024
Sofia Vergara și-a arătat dressingul de un milion de dolari. Imaginile cu actrița înconjurată de gențile de lux au făcut furori
Sofia Vergara le-a arătat fanilor cum arată locuința sa, în cel mai recent episod realizat de Architectural Digest. Vila impresionantă din Los Angeles este cu adevărat de admirat, însă cel mai fascinant loc din casa vedetei este fără doar și poate dressingul ei. Actrița din „Griselda” deține articole vestimentare și accesorii în valoare de un milion de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Locuința, care are șapte dormitoare, 11 băi, trei toalete și un dressing masiv, este decorată cu o paletă de nuanțe de alb, alături de alte nuanțe deschise de albastru, verde și galben. Cu ajutorul designerului de interior Ohara Davies-Gaetano, Sofia a selectat o serie de antichități din Suedia, Spania, Franța și Italia, cum ar fi un candelabru baronial spaniol în sufrageria ei și fotolii baroce aurite în camera de zi.

Cea mai spectaculoasă încăpere rămâne totuși dressingul, care, deși are un design regal, actrița se relaxează cel mai mult acolo. În timpul prezentării, ea a fost surprinsă fiind înconjurată de gențile de lux de la Chanel, Dolce & Gabbana, Prada și Gucci, de care e foarte pasionată, având un singur model pe mai multe culori. Toate articolele din dulapuri ajung la suma de un milion de euro, scrie peroz.ro

Sofia a declarat că își aranjează hainele în funcție de culoare, iar gențile sunt expuse în mod intenționat pentru a le putea vedea pe toate mai bine. Actrița a mărturisit că acesta a fost scopul ei atunci când s-a mutat în vila de 26 de milioane de dolari, recunoscând că în fosta locuință toate poșetele ei stăteau „înghesuite”.

Sofia Vergara, model de succes în anii '90

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe, Sofia a fost model, iar imaginile cu ea fac furori și acum. Tânără din imagini, cu păr lung, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi, de parcă anii ar fi stat în loc. 

Când avea în jur de 20 de ani, Sofia Vergara era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o în nenumărate campanii publicitare, cele mai multe în costume de baie. Arăta impecabil atunci, însă nici acum nu e departe de acea imagine.

Plină de senzualitate și farmec, Sofia Vergara a rămas de-a lungul timpului la fel de frumoasă, cu forme care stârnesc deopotrivă invidie și admirație.

Sofia Vergara Dress at Oscars Vanity Fair Party 2016 | POPSUGAR Latina ...concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84716081619263