февраль 28, 2013
Un must have pentru masa lunii martie
Оdată cu sfârşitul iernii, care a influenţat negativ atât starea generală de sănătate, cât şi aspectul exterior, organismul are o nevoie deosebită de vitamine, minerale şi alte substanţe utile.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Bazele unei alimentaţii sănătoase sunt valabile pentru orice anotimp. Însă, odată cu sfârşitul iernii, care a influenţat negativ atât starea generală de sănătate, cât şi aspectul exterior, organismul are o nevoie deosebită de vitamine, minerale şi alte substanţe utile. Să încercăm să luăm cât mai mult din produse.

 

1. Varza şi vitamina C

Diferenţele de temperatură din luna martie duc la contractarea vaselor şi la îngroşarea sângelui. Drept urmare, avem senzaţia de disconfort, moleşeală permanentă şi migrene. Vitamina C întăreşte pereţii vaselor şi previne depunerea colesterolului. Organismul nostru asimilează şi reţine cel mai bine vitamina C care se conţine în fructele de măceş şi în varză. Varză albă, varză de Bruxelles, varză roşie, conopidă, broccoli – ai de unde alege. O variantă perfectă ar fi şi varza murată, care conţine o doză mare de vitamina C, de care avem atâta nevoie primăvara pentru a lupta cu viruşii şi infecţiile. Datorită fibrelor groase şi a celulozei, varza curăţă organismul de deşeuri şi toxine. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE martie-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.8927116394043