Vara înseamnă odihnă, soare, dar şi fructe proaspete şi suculente. În perioada fructelor şi legumelor vă propunem să preparaţi deserturi răcoritoare: salate, şerbet, îngheţată, sufleu din fructe.
Desertul din fructe si bezea
Pentru o porţie mare veţi avea nevoie de:
250 gr. de struguri albi
2 piersici
2 kiwi
125 gr. mure
0,5 pahar de vin demi-sec
Pentru bezele
3 albuşuri de ou
2 linguriţe de suc de lămâie
puţină coajă de lămâie rasă
75 gr. zahăr pudră
Bobiţele de struguri se taie în jumătate şi se înlătură sâmburii. Piersicile se cufundă pe câteva secunde în apă clocotindă, apoi în apă rece, se înlătură pieliţa şi sâmburii, apoi se taie în felioare subţiri. Se curăţă fructele de kiwi şi se taie rondele subţiri. Murele se clătesc cu apă rece şi se lasă să se usuce.
Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.
* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!