декабрь 29, 2013
Odă culorii albastre
În designul de interior tonurile reci și neagresive de albastru sunt tot mai rar întâlnite. Decoratorii preferă să le utilizeze în calitate de accente de culoare. Culoarea albastră este caracteristică cu precădere interioarelor „masculine”, în timp ce în amenajărilor interioare „feminine” predomină variate combinații ale nuanțelor de albastru pastel.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

În designul de interior tonurile reci și neagresive de albastru sunt mai rar întâlnite. Decoratorii preferă să le utilizeze în calitate de accente de culoare. Culoarea albastră este caracteristică cu precădere interioarelor „masculine”, în timp ce în amenajărilor interioare „feminine” predomină variate combinații ale nuanțelor de albastru pastel.

Culoarea albastră, actuală în noul an, este utilizată tot mai des în decorarea caselor de odihnă și hotelurilor. Un mediu albastru calmează, predispune spre o gândire pozitivă, mai mult decât atât, un interior albastru este mult mai confortabil pe timp de vară, fiind o culoare ce emană răcoare și oferă o senzație de spațietate. 

Nuanțele de bleu și albastru sunt tolerante în combinațiile cu alte culori din paleta cromatică. Decorul maritim și stilul navy sunt foarte populare în amenajările interioare. La amenajarea unor asemenea spații sunt folosite combinațiile alb-albastru, îmbinate cu accente ușoare de auriu, coral sau roz, care să pună în valoare atmosfera creată, precum și elementele decorative din lemn.  

Combinațiile armonioase dintre albastru, alb și roz sunt foarte reușite, aducând o notă de prospețime, amintindu-ne de interiorul decorat în stil vintage francez. Această combinație este perfectă pentru camera unui adolescent. Nuanțele de gri, albastru și negru sunt binevenite în decorul minimalist, iar accentul de roșu ne duce cu gândul la stilul chinez. Combinația dintre albastru, galben și nuanțe de maro este caracteristică stilului country sau interiorului în stil plajă. Iar o combinație mai îndrăzneață cu oranj și nuanțe de maro ne va reaminti de stilul colonial.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE ianuarie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.51057720184326