октябрь 30, 2012
Farmecul lemnelor care ard
Şemineul în salon este simbolul confortului şi al comodităţii. Limbile de foc şi lemnele care trosnesc te farmecă, te ajută să te relaxezi şi te inspiră.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Şemineul în salon este simbolul confortului şi al comodităţii. Limbile de foc şi lemnele care trosnesc te farmecă, te ajută să te relaxezi şi te inspiră. E plăcut să stai într-o seară de noiembrie în faţa şemineului şi să te bucuri de o discuţie pe îndelete cu prietenii sau cei ai casei.

La construcţia şemineurilor, care se înscriu perfect în interiorul caselor de locuit, se folosesc diverse materiale: marmură, granit, cărămidă, gresie. Facturile naturale completează perfect elementele forjate. Un şemineu executat la comandă poate imita ornamentul şi decorul salonului.

Adevăratele şemineuri, care se încălzesc cu lemne, este raţional să fie montate în casele particulare, într-o cameră cu o suprafaţă de peste 20 de metri, cu podea rezistentă, capabilă să susţină o construcţie grea. În apartamente pot fi montate şemineuri electrice. Bineînţeles că acestea nu vor răspândi miros de lemne arse, dar pe lângă funcţia decorativă pe care o au, pot avea şi funcţia de încălzitor. Şemineurile electrice sunt inofensive şi simple de utilizat, iar temperatura acestora poate fi reglată.     

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.0456266403198