Май 05, 2014
Cea de-a 11-a Ceremonie de înmânare a premiilor Primei Reviste pentru Femei AQUARELLE
Cea de-a 11-a ediţie a Ceremoniei de înmânare a premiilor Primei Reviste pentru Femei AQUARELLE s-a dovedit a fi una festivă, somptuoasă şi grandioasă, în spiritul celor mai spectaculoase decernări de premii precum „Oscar”, „Grammy” sau „Globul de Aur”.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Cea de-a 11-a ediţie a Ceremoniei de înmânare a premiilor Primei Reviste pentru Femei AQUARELLE s-a dovedit a fi una festivă, somptuoasă şi grandioasă, în spiritul celor mai spectaculoase decernări de premii precum „Oscar”, „Grammy” sau „Globul de Aur”. În această seară, cu cuvinte de laudă şi admiraţie pentru laureaţii premiilor AQUARELLE, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” au urcat cele mai de succes, celebre şi respectate personalităţi din Republica Moldova - oameni de afaceri, politicieni, artişti.

Lumina reflectoarelor, ovaţii şi aplauze pentru ei!

Salutăm laureaţii premiilor AQUARELLE!  

Coperta Anului

Elena Merlan

Directorul General al reţelei de farmacii Elody 

Toate copertele revistei AQUARELLE se disting prin frumuseţe şi eleganţă. Fiecare este deosebită în felul său – rafinată, cu tentă modernă și cu o personalitate interesantă în rolul principal. Iată de ce nu este deloc surprinzător faptul că lupta pentru titlu „Coperta anului” a fost una aprigă, tensionată şi dinamică. Concurența a fost una corectă şi sunt foarte mândră de faptul că anume eu am obţinut acest titlu. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi au votat pentru candidatura mea, splendidei Nelly Ciobanu pentru faptul că mi-a înmânat premiul şi, bineînţeles, revistei AQUARELLE pentru şansa de a apărea pe coperta celei mai populare reviste din Moldova. Dedic acest premiu soţului meu Adrian, care îmi este mereu alături şi mă susţine în tot ceea ce fac.

 

Nelly Ciobanu

Cântăreaţă, artistă a poporului din Republica Moldova

Este o onoare şi o plăcere deosebită pentru mine de a deschide ceremonia de înmânare a premiilor AQUARELLE. Vreau să felicit Prima revistă pentru Femei din Moldova cu această sărbătoare frumoasă şi să urez succes câştigătorului la nominalizarea „Coperta Anului”– Elena Merlan – o femeie cu adevărat distinsă şi plină de succes.

Profesional

Anatolie Volovodiuc

Directorul companiei SOFIMOBIL 

Ţinem să aducem sincere mulţumiri echipei AQUARELLE şi domnului Lazăr pentru distincția acordată, iar clienţilor noştri, cititorilor şi utilizatorilor site-ului AQUARELLE pentru încredere. Promitem să fim la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră, vom creşte şi ne vom dezvolta din punct de vedere profesional.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE mai-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.5434200763702