Aprilie 11, 2024
Zendaya si-a intretinut familia de la o varsta frageda: „As vrea sa fi mers la scoala”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Aproape ca trec prin faza mea de adolescenta suparata acum, pentru ca nu prea am avut timp sa fac asta cand trebuia”, a declarat actrita din „Challengers” pentru Vogue.

Intr-un interviu pentru revista Vogue, Zendaya reflecta asupra modului in care a crescut – si cum acest lucru i-a influentat copilaria, dar si viata de adult, scrie andreearaicu.ro

„Nu stiu cat de mult am avut de ales”, a declarat actrita in varsta de 27 de ani. „Am sentimente contradictorii legate de copii si faima, despre cum e sa fii in ochii publicului de mic sau cum e sa fii un copil actor”.

Zendaya Talks 'Challengers' and Considers Her Future for Vogue's May Cover  Story | Vogue

„Am vazut o multime de cazuri in care asta ajunge sa afecteze un om”, a continuat ea. „Cred ca abia acum, ca adult, incep sa ma gandesc ca doar asta am facut toata viata mea, pentru ca doar asta am stiut.”

Zendaya, care si-a inceput cariera cu Shake It Up, un show creat de Disney, inainte de a obtine rolul in Spiderman in 2017 – a mai spus ca abia acum e in faza e de adolescenta rebela. “Nu prea am timp de asta inainte.”

 

„Am simtit ca am fost impinsa intr-o postura de adult de foarte devreme: eu puneam painea pe masa in familia mea, astfel ca rolurile s-au inversat, si din copil am devenit parinte. Intr-adevar, am ajuns sa ma maturizez devreme”, a explicat ea.

Image may contain Zendaya Clothing Dress Formal Wear Fashion Gown Wedding Wedding Gown Adult and Person

Zendaya a mai spus pentru Vogue ca „am simtit presiunea de a fi aceasta fiinta perfecta si tot ceea ce toata lumea are nevoie sa fiu. Sa ma aflu mereu la inaltimea asteptarilor tuturor”.

„Si imi doresc sa fi mers la scoala”, a adaugat vedeta din Euphoria.

Filmul Challengers prezinta o noua perspectiva pentru Zendaya, deoarece personajul ei, Tashi, e adult si are 30 de ani. „De obicei sunt mereu la liceu in filme”, a spus ea. „Iar eu nu am facut liceul.”

Image may contain Zendaya Dancing Leisure Activities Person Adult Performer Solo Performance Clothing and Dress

Intrebata despre cum se intelege cu colegii sai de la Hollywood, actrita din Dune a spus ca simte ca face parte dintr-un cerc social, insa ca si-ar dori ca acesta sa fie mai divers. „Nu stiu. Tin multe lucruri pentru mine, ceea ce este vina mea”, a spus ea. „Sunt recunoscatoare pentru colegii mei, dar mi-ar placea sa am in jurul meu mai multi oameni care arata ca mine, mai multa diversitate. Cred ca e un lucru absolut necesar.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68302774429321