Iunie 14, 2023
Viitoarea soție a lui Jeff Bezos arată senzațional la 53 de ani! A făcut poze incendiare pentru miliardar
Viață de lux în Portofino. Lauren Sanchez face dovada că ”prințesele” nu au doar 20 de ani. La 53 de ani, a devenit logodnica magnatului Jeff Bezos și își savurează viața dulce pe iahtul impunător al fondatorului Amazon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jeff Bezos pare că nu se poate sătura de iubita sa, magnifica Lauren Sanchez, care arată senzațional la 53 de ani.

Cei doi se înțeleg perfect, iar viitoarea mireasă a miliardarului este nebunatică pe iahtul de lux. L-a incitat pe Jeff Bezos atât de tare, încât magnatul a făcut pe fotograful pentru iubita sa, în Portofino, la bordul super iahtului de 500 milioane de dolari.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez, Profimedia (2) jpg 

Jeff Bezos și Lauren Sanchez, Profimedia (1) jpg 

Ce-i drept, Lauren Sanchez este inspirațională! A îmbrăcat un bikini minuscul, care îi punea în valoare corpul bine lucrat la sală. Bruneta de 53 de ani nu are fir de grăsime sau celulită, este plină de viață și pare că-l face pe Jeff Bezos cel mai fericit din lume.

Cei doi sunt într-o vacanță prelungită prin stațiunile de lux ale Europei, pe unde își plimbă iahtul impunător, despre care s-a scris că valorează jumătate de miliard de dolari.

Magnatul nu se uită la bani, când e vorba de iubita lui, logodnica sa, viitoare soție Lauren Sanchez. Sexoasa brunetă a primit un inel de logodnă spectaculos, estimat la cel puțin 2,5 milioane de dolari.

Pe iaht în Portofino, Lauren Sanchez l-a incitat maxim pe Jeff Bezos cu felul în care stătea la poze și cât de sexy era îmbrăcată: cu un costum de baie negru, din două piese și cu un pareo negru.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Foto Profimedia

Perechea și-a făcut o intrare grandioasă cu elicopterul, în timp ce iahtul îi aștepta la Portofino, superba locație din Italia. Au aterizat în stil mare, pe heliportul iahtului de 500 milioane de dolari.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Foto Profimedia

Lauren Sanchez era radiantă, într-o rochie neagră, sexy, despicată pe picior, sandale cu platformă și o prețioasă poșetă roșie Hermès Kelly.

Este o geantă super exclusivistă, care poate costa între 10.000 de dolari și 100.000.



citeste și
SQL exec time = 4.2160177230835