Septembrie 03, 2018
Vezi cum vedetele autohtone și-au petrecut copiii la primul sunet!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A sunat clopoţelul, iar copiii vedetelor autohtone s-au trezit dis de dimineață, pentru a pleca la școală. După o vacanță lungă, s-au revăzut cu colegii de școală, au zâmbit și au povestit cum și-au petrecut timpul în aceste trei luni de libertate. La fel de entuziasmați au fost și părinții lor, care i-au însoțit și nu au ratat ocazia de a-și fotografia odraslele. 

 

Actorii de la Teatrul Geneza Art, Daniela Birlaca și soțul acesteia Iurie Gologan, au petrecut-o pe fiica lor la primul sunet. 

 

Celebra dansatoare de la noi din țară, Ionela Țăruș a trecut în clasa a opta. Plină de entuziasm, micuța vedetă este pregătită pentru a atinge noi culmi în drumul spre noile cunoștințe. 

 

Fiica modelului Irina Ko-Ko a mers pentru prima oară în clasa întâi. 

 

Fiul lui Alex Calancea și al Violei Julea e deja băiat mare. Damian Calancea s-a dus în acest an, de unul singur la primul sunet. Un lucru îmbucurător al familiei Calancea. 

 

 

Beti și Lori au trecut în clasa a opta. În acest an la primul sunet, fetele au venit însoțite de către mama lor, și au avut marea ocazie de a cânta la careul școlii.

 

 

Fiica iluzionistului Garry Cozma și al actriței Cristina Cozma a pășit pragul școlii. Eva a fost încântată că părinții i-au fost alături în aceste clipe importante din viață.

 

 

Soții Burlacu au mers împreună cu fetița lor Smaranda la careu. Acolo s-au întâlnit și cu interpretul de muzică ușoară, Aurel Chirtoacă, care și-a adus băiatul la primul sunet. 

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7399141788483