Noiembrie 20, 2017
Vezi cine sunt câştigătorii American Music Awards 2017
În weekendul trecut a avut loc un show de excepție. Toate starurile americane s-au adunat la "American Music Awards 2017". Au fost zeci de vedete, zeci de ținute nemaipomenite, muzică, distracție, și surprize neașteptate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diana Ross, cântăreața în vârstă de 73 de ani, a primit premiu special pentru întreaga sa carieră muzicală. Cântăreața arată uluitor de bine pentru vârsta ei.

 

Image result for diana ross ama awards 2017

 

Bruno Mars, deși nu a fost prezent la premiile AMA awards 2017, a primit 7 premii din 8, tot el devenind artistul anului. De asemenea, videoclipul la cântecul „That’s What I Like“, a fost numit cel mai bun clip.

 

Related image

 

Cea mai buna piesă pop/rock, a fost numită, cum nici nu e de mirare, piesa care a cutreierat toate meleagurile în această vară, și anume - Despacito, a lui Fonsi, Daddy Yankee şi Justin Bieber.

 

Image result for despacito american music awards 2017

La categoria muzică country a câștigat trei premii soțul actriței Nicole Kidman, Keith Urban.

 

Related image

 

Un omagiu pentru toate victimele care au suferit în urma uraganelor din acest an din America, a fost făcut de către cântărețele Pink şi Kelly Clarkson, care au interpretat piesa celebră a trupei REM „Everybody Hurts“.  

 

Image result for pink and kelly clarkson american music awards 2017

 

De asemenea, Pink a interpretat cântecul "Beautiful trauma", pe care l-a lansat în această toamnă. Cântăreața americană în vârstă de 38 de ani, a făcut acrobații spectaculoase pe scena de la American Music Awards 2017. 

 

Related image

Selena Gomez a șocat publicul prin apariția ei nemaipomenită. Cântăreața a apărut pe scenă cu un nou look. Bruneta focoasă a devenit peste noapte blondă angelică. Fanii sunt șocați de această diferență colosală a look-ului cântăreței. 

 

 

 

 



citeste și
SQL exec time = 2.0150175094604