Decembrie 29, 2022
Veste extraordinară pentru Jane Fonda! Cancerul actriței este în remisie: „Sunt foarte fericită”
Jane Fonda are toate motivele să fie fericită acum! Cancerul actriței de 84 de ani a intrat în remisie. Ce a mărturisit vedeta de Hollywood după ce a aflat marea veste de la medici. Cât de bucuroasă este pentru că a câștigat lupta cu boala cruntă, dar și ce spunea atunci când a fost diagnosticată prima oară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jane Fonda a trecut prin momente grele atunci când a aflat că trebuia să ducă o luptă grea cu cancerul. Actrița a rămas puternică, iar acum poate răsufla ușurată, pentru că boala a intrat în remisie.

Cancerul lui Jane Fonda este în remisie

Actrița a anunțat că a aflat marea veste săptămâna trecută, când a discutat cu oncologinstul. Jane Fonda se simte binecuvântată de când a fost anunțată că poate întrerupere oricând chimioterapia.

Jane Fonda Isn't Letting Anything Stop Her — Not Even Cancer

Vedeta de Hollywood a ținut să le mulțumească tuturor celor ce s-au rugat pentru ea în acea perioadă grea. Jane Fonda se simte mai norocoasă ca niciodată.

„Săptămâna trecută oncologinstul mi-a zis că cancerul este în remisie și pot întrerupe chimioterapia. Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă (...) Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. Sunt încrezătoare că au jucat un rol în primirea acestor vești bune”, a mărturisit Jane Fonda.

Cum a reacționat vedeta când a fost diagnosticată cu boala

Jane Fonda a trecut prin clipe groaznice atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Actrița își pierduse speranța și credea că nu va mai fi multă vreme pe acest Pământ din cauza bolii cu care s-a luptat.

„Nu voi mai fi pe aici mult timp. Când ajungi la vârsta mea, ar trebui să fii conștient de timpul care a trecut, spre deosebire de cel care se mai află în fața ta. Este realistic”, a declarat Jade Fonda.

Chiar dacă la început a fost greu, Jane Fonda nu a renunțat și a luptat pentru a învinge boala. Actrița se bucură acum de fiecare moment.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.80714535713196