Septembrie 03, 2018
Vedetele autohtone și-au amintit de prima zi de școală. Vezi ce poze din arhive au postat acestea
Începutul noului an școlar le-a prins pe multe vedete autohtone plini de nostalgie. Vedetele și-au amintit de anii ce-au trecut, de primul clopoțel, care odată suna și pentru ele, de emoțiile din suflet pe care le simțeau când erau la școală. Cu ocazia primei zile de școală din acest an, vedetele de la noi din țară au cotrobăit prin arhivele personale și au găsit câteva poze din timpul școlii. Ele s-au împărtășit pe rețelele de socializare cu cele mai frumoase amintiri de la primul sunet. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Producătoarea Alla Donțu și-a amintit de prima zi de școală, fiind învăluită de emoții contrastante. Pe de o parte, ea își amintește de anii de școală ca fiind un calvar, plin de griji și de timpuri dificile. Pe de altă parte, anul acesta, Alla își petrece odrasla în clasa întâi. Ar fi vrut ca școala să o învețe pe fiica ei să fie om, să o ajute să devină personalitate, fără să o împiedice să ajungă ceea ce vrea, și ca școala să nu lase în viața fiicei sale amprente scârboase. 

 

 

Frumoasa interpretă de muzică jazz de la noi din țară, Geta Burlacu și-a amintit de anii când era elevă la școală cu multă nostalgie. Pe pagina sa de facebook, vedeta a postat o poză din copilărie, având globul în mână în timp ce căuta o destinație de minune pe planeta pământ. La această postare, artista a scris:

"Un caiet am, jumătate de creion tot am, un pix găsesc pe jos în clasă, liniștit pot să mă pornesc mâine la școală". 

 

 

O altă interpretă autohtonă, Aura, s-a împărtășit cu pozele din arhiva personală cu urmăritorii ei. Artista a postat poze din vinieta ei din clasa întâi, și a scris:

"Am realizat azi un lucru. Exact acum 40 ani am mers în clasa întâi. 1.09.1978.
FELICITARI, dragi colegi!!! FELICITARI, 1"D"!

 

 

Cântăreața Diana Brescan, deși nu mai e elevă, și-a amintit cu mare drag de anii de la școală. Cu această ocazie, artista a vizitat școala din Durlești, în care a studiat ani de zile. Vedeta a purtat o ținută superbă de culoarea neagră. Diana Brescan a scris:

"Cele mai frumoase amintiri. Mă întorc cu mare drag aici"

 

Ana Barduc, soția faimosului regizor basarabean Valeriu Jereghi și-a amintit și ea de emoția primului sunet. Ea a postat pe pagina sa de Facabook, o poză din clasa întâi, în care arată adorabil. 

"Gata de scoală! Într-un ceas bun." - a scris Ana Barduc. 

 

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3414759635925