Mai 05, 2022
Vedete din România, scoase la licitație! Cât costă o întâlnire cu Ana Lesko sau Iulia Albu
Mai multe vedete din România sunt implicate în evenimentul caritabil „Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vrei o „întâlnire specială” cu Loredana Groza? Licitația pornește de la 2.000 de euro și presupune interacțiune cu celebra artistă, în cadrul unui concert susținut de aceasta.

Partidă de pescuit cu Dan Bittman, minim 2.000 de euro

Sau poate o partidă de pescuit cu Dan Bittman? Tot de la 2.000 de euro începe și această licitație, câștigătorul având ocazia să petreacă timp liber la balta de pescuit a solistului, alături de acesta.

Evident, câștigătorul va alege dacă se va rezuma doar la pescuit sau va aborda discuții despre conspirații din pandemie sau detalii picante din turneele trupei Holograf.

Iulia Albu e dispusă să vină la tine acasă și să te scoată la cumpărături, prețul întânirii pornind de la 2.000 de euro. Conform site-ului organizatorului licitației, câștigătorul va primi sfaturi vestimentare și va avea ocazia să își schimbe garderoba, fiind consiliat de celebra creatoare de modă.

iulia albu gaina jpeg 

Probabil că, dacă va alege alt tip de cumpărături, câștigătorul ar putea fi însoțit de Iulia Albu și la un magazin de furaje, pentru a verifica prețurile cerealelor, consumate de găini.

Iar lista vedetelor și a activităților ce presupun întâlniri față în față continuă: Delia, Cătălin Botezatu, Anna Lesko, Smiley, Chef Scărlătescu sau Micutzu.

Banii vor fi donați pentru copii diagnostricați cu autism

Este vorba despre o licitație, în care sunt implicate vedete, sumele obținute urmând să sprijine copii diagnosticați cu autism.

Prețurile de pornire ale licitațiilor diferă, în funcție de vedetă și de activitatea propusă, începând de la 1.000 de euro, 2.000 de euro și chiar mai mult.

Cel mai mare preț de pornire e de 5.000 de euro

De exemplu, pentru a face parte din echipajul lui Cabral, pe velierul Tiago, licitația pornește de la 5.000 de euro.

1 cabral jpg jpeg 

Licitația cu prețul de pornire cel mai mic pornește de la 1.000 de euro și presupune un curs de dans, de o oră, profesori fiind Mihai și Elwira Petre.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5231175422668