Decembrie 16, 2016
Vedete care nu s-au ținut de promisiuni în anul 2016
Fiecare dintre noi de Anul Nou își promite că în anul care vine va începe o nouă viață, iar vedetele nu sunt o excepție. AQUARELLE vă arată care sunt acele persoane care nu s-au ținut de propriile promisuni pe care și le-au făcut la început de an.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Drew Barrymore
Actrița demult luptă cu kilogramele în plus. Aceasta le-a promis fanilor săi că va înceta să consume produse dăunătoare sănătății și neapărat va slăbi. A slăbit, apoi s-a îngrășat și iar a slăbit. Greutatea așa și nu și-a mai stabilizat-o.


 

Kim Kardashian
Vedeta nu și-a terminat reparația la ea în casă. În conacul acesteia și acum se fac lucrări de reparație, iar familia ei trăiește în altă parte. Adevărul e că promisiunea și-a pierdut din actualitate. De ce ar avea nevoie familia de reparație, dacă căsnicia lor se află pe muchie de cuțit?


Kylie Jenner
Cea mai mică din familia Kardashian la ai săi 19 ani a reușit să-și facă deja câteva operații plastice și apelează mereu la sfaturile cosmetologului. În luna decembrie a anului trecut Kylie a hotărât să-și satisfacă fanii promițând că va folosi mai puțină cosmetică. Aceasta nu s-a ținut de cuvânt. Dovada, în poză.

Blake Lively
Actrița și soția lui Ryan Reynolds a promis că va face tot posibilul să încapă în blugii vechi după naștere, dar nu i-a ieșit. În luna septembrie Blake a născut a doua fetiță, de aceea s-a îngrășat din nou. Dar se pare că îi putem ierta acest lucru actriței. :)


Justin Bieber
Și-a promis că se va lepăda de fumat. Cântărețul a vorbit nu o dată despre efectul nociv al țigărilor, dar acesta a fost surprins de fieacare dată de paparazzi cu țigara în mână.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91336441040039