Decembrie 29, 2022
Un tată cu 102 de copii și 12 neveste le-a cerut soțiilor să ia pastile anticoncepționale
Un bărbat are 102 copii și le-a cerut celor 12 neveste să ia pastile anticoncepționale deoarece nu mai face față cheltuielilor. Musa Hasahya are 568 de nepoți și locuiește într-un complex cu 12 dormitoare în Bugisa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un fermier din Uganda care are 102 de copii cu cele 12 soții și 568 de nepoți susține că a început să resimtă cheltuielile financiare, din motiv că familia lui este numeroasă și le-a cerut soțiilor să folosească metode contraceptive, asta deoarece nu-și mai dorește alți copii

Un bărbat are 102 copii și 12 neveste

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, locuiește în Bugisa, Uganda, acolo unde poligamia este legală. Bărbatul locuiește cu familia lui într-un complex cu 12 dormitoare și susține că știe care sunt copiii, dar și nepoții, însă nu-i cunoaște pe toți după nume.

Un tată cu 102 de copii și 12 neveste le-a cerut soțiilor să ia pastile anticoncepționale din cauza resurselor limitate: "Nu mai pot face față” 

Musa Hasahya s-a căsătorit cu prima soție, Hanifa, în anul 1971, la vârsta de 16 ani după ce a abandonat școala. La vârsta de 18 ani a devenit tată pentru prima dată. Bărbatul avea bani și pământuri, motiv pentru care a decis să se căsătorească cu mai multe femei și să-și mărească familia.

Bărbatul le-a cerut soțiilor să ia pastile anticoncepționale

Musa Hasahya a mărturisit că nu mai poate face față cheltuielilor, motiv pentru care le-a cerut soțiilor să folosească pastile anticoncepționale. O bună perioadă de timp s-a descurcat, însă acum a cerut ajutor financiar de la Guvern și susține că nu vrea să mai facă alt copil.

„Nu mai pot accepta nașterea altor copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele care sunt fertile să meargă la cabinetul de planificare familială. De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care doresc mai mult de patru soții să nu facă asta, pentru că nu e bine”, a mărturisit Musa Hasahya.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88470816612244