Aprilie 16, 2024
Trucuri care o ajută pe Jennifer Lopez să arate uluitor la 54 de ani
Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, nu numai că pare să nu-și piardă niciodată farmecul, dar reușește să devină și mai slabă și mai fermecătoare cu fiecare an care trece. Mai mult, secretele de frumusețe ale lui J.Lo sunt simple și accesibile, ea împărtășindu-le întotdeauna cu plăcere fanilor săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Primul dintre secretele de frumusețe ale lui J.Lo este să te asiguri că dormi bine în fiecare noapte. Potrivit vedetei, acesta le poate oferi femeilor o piele radiantă, deoarece refacerea pielii are loc în timpul somnului. Prin urmare, pentru a menține frumusețea și tinerețea pentru o perioadă lungă de timp, actrița recomandă să dormi suficient, cel puțin 8 ore pe zi. Și, de asemenea, cu perdele trase la ferestre.

Jennifer Lopez acordă întotdeauna atenție și timp pentru curățarea și hidratarea zilnică a pielii sale și le sfătuiește și pe alte persoane să facă același lucru. În același timp, vedeta susține că nu cumpără produse cosmetice scumpe, scrie avantaje.ro

„Folosesc întotdeauna un produs de curățare și puțină cremă. Este foarte simplu”, spune Jennifer Lopez, adăugând că arsenalul ei zilnic include și un ser cu acid glicolic, scrie Bright Side.

J-Lo attends a premiere in February

Uleiul de măsline este unul dintre ingredientele preferate ale lui J.Lo (și ale întregii sale familii) în produsele cosmetice, precum și componenta principală a colecției JLo Beauty. După cum glumește vedeta, nu vrea să miroasă ca o salată, așa că folosește creme și măști cu o bază de ulei de măsline. Cântăreața recomandă folosirea produselor cu ulei de măsline pentru a hidrata pielea și pentru a menține sănătatea părului.

Jennifer Lopez arrives at NYC Gym with luxurious Hermès handbag

Ce alimente consumă Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este un fan al unei alimentații corecte și un adversar al dietelor stricte. De obicei, ea nu mănâncă după ora 18:30, deși mănâncă în voie, și des, în timpul zilei. Dieta lui Lopez include carne albă, pește, nuci, fructe, fructe, fulgi de ovăz, cartofi, băuturi proteice și, bineînțeles, proteine. De asemenea, cântăreața iubește produsele verzi.

„Mâncăm o mulțime de legume verzi, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli și varză kale”, mai spune cântăreața, potrivit sursei citată anterior.

Jennifer Lopez, 54, looks like she's ageing backwards in this pink minidress as she poses for Intermissi

Pomeții strălucitori sunt semnătura lui J.Lo. Efectul de piele luminată nu numai că ascunde ridurile, dar conferă pielii o strălucire și un aspect odihnit. Artista este conștientă de acest mic secret “anti-îmbătrânire”, așa că un iluminator este un obiect must-have în geanta de cosmetice a vedetei, cu care nu se desparte niciodată.

Pentru ca genele ei să fie impresionante și privirea ei să pară hipnotizantă, Scott Barnes, make-up artistul lui J.Lo, aplică un strat de primer înainte de a folosi rimelul, îl lasă să se usuce și apoi piaptănă genele. Ca urmare, rimelul este aplicat uniform, genele devin pufoase, iar ochii vedetei par întotdeauna expresivi și irezistibili în fața camerei.

The Mother star displayed her flat abs in a forest green cropped turtleneck sweater. She wore a pair of low-waist wide-leg jeans and thick-soled brown shoes for her walk along the sidewalks of Manhattan

Jennifer Lopez este o adeptă a decolteurilor adânci și a crăpăturilor foarte înalte pe rochii. Și, în timp ce unele femei se tem să nu pară vulgare în rochii similare, cântăreața consideră că o femeie frumoasă ar trebui să aibă mai multă libertate în alegerile sale vestimentare. Iar ținutele emblematice ale lui J.Lo confirmă că nu se înșeală.

Jennifer Lopez, îmbrăcată în lenjerie intimă bej

Femeile evită adesea hainele cu imprimeu leopard din cauza reputației sale: unii îl consideră vulgar și de prost gust. Dar cântăreața și actrița este liberă de prejudecăți și alege adesea haine cu acest imprimeu, considerându-l elegant. Potrivit lui Jennifer, animal print arată cel mai bine cu haine albe și negre, nuanțe neutre și denim. Și este important să nu exagerezi cu accesoriile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2413761615753