Septembrie 28, 2018
Află tot ce nu știai despre actrița Brigitte Bardot!
Brigitte Bardot - sex simbolul tuturor timpurilor, își sărbătorește astăzi, 28 septembrie, ziua de naștere. Actrița împlinește vârsta de 84 de ani. Hai să descoperim cum a fost femeia care era dorită în anii '50 de toți bărbații din lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brigitte Bardot s-a născut la 28 septembrie 1934 într-o familie bogată, care erau considerați a fi adevărați catolici. În locuința lor mereu veneau la cină, politicieni, industriași, jurnaliști, actori, reprezentanți ai industriei modei. Tatăl său era un om militar pensionat, petrecând toată ziua la fabrică. Mama, o fostă actriță care nu a avut succes, făcea ordine în locuință toată ziua, care-și exercita caracterul încăpățânat asupra tuturor celor se aflau prin preajmă.

 

 

1. Bardo s-a născut în apropierea Turnului de Eiffel. Bridget a fost numită un fenomen pur francez, care aparține întregii lumi.

 

2. Brigitte  nu a vrut să fie o actriță. Ea de mică visa să devină balerină, practicându-l din anii de copilărie. 

 

 

3.  În 1949, la invitația unui prieten al mamei sale, fata a participat pentru prima oară la un spectacol de modă, după care a fost observată și filmată pentru Jardin des Modes. Deja în 1950, ea a apărut pe coperta ELLE, după care a fost observată de regizorul începător Roger Vadim.

 

 

4. Bridget a debutat în cinematografie în anul 1952. A câștigat popularitatea la nivel mondial datorită rolului său în filmul "Și Dumnezeu a creat femeia" în 1956.

 

 

5. În anul 1952 ea s-a căsătorit cu regizorul care i-a adus faima la nivel mondial. 

 

 

6. Frumoasa blondină era considerată sex simbolul acelor timpuri, astfel, în acele timpuri exista chiar și fraza - "Diavolul a creat-o pe Bordot".

 

Această sexualitate, această imagine pe care o avea Bordot, i-a distrus familia. Primul - nu s-a isprăvit cu această imagine, iar cel de-al doilea, Jacques Charrier, devenise extrem de gelos.  Bărbatul din cauza geloziei avuse chiar și o tentativă de suicid. Cei doi au fost împreună timp de trei ani, și au avut un copil. 

 

 

7. Actrița a slujit în calitate de muză pentru John Lennon, în adolescența acestuia. De asemenea, ea era consacrată simbolul senzualității în anii 50, mulți interpreți i-au consacrat chiar și piese muzicale, din ei fac parte: The Who (It’s Not Enough), Red Hot Chili Peppers (Warlocks), Bob Dilan (I Shall Be Free), Elton John (I Think I’m Going To Kill Myself). 

 

 

8. Coafura actriței care a consacrat-o, a devenit pe placul tuturor în acele timpuri. În filmul "Babette s'en va-t-en guerre" (Barette se duce la război), eroina principală, Brigitte avea o coafură specială, care a devenit modernă în scurt timp. Coafura purta denumirea - Barette.
 

 

9. Pe lângă această coafură pe care a adus-o în modă actrița, ea a inspirat prin ținutele cu carouri și costumul de baie cu bikini. 

 

 

10. Bardo este vegetariană și vorbește întotdeauna despre sine la persoana a treia.

 

11. Din anul 1973, actrița nu se mai filmează în filme. Ea a avut o carieră timp de 21 de ani în show-business, ea a jucat în 48 de filme, a interpretat 80 de melodii, pentru diferite spectacole muzicale. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74377727508545