Decembrie 08, 2023
Topul celor mai bogate soții de fotbaliști. Pe ce loc se află Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo
Jurnaliștii de la The Sun au făcut de curând un top al celor mai bogate soții de fobaliști, iar Georgina Rodriguez se află pe listă, însă nu este printre primele locuri. Iată ce poziție ocupă partenera lui Cristiano Ronaldo

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe primul loc în topul celor mai bogate soții de fotbaliști se află Victoria Beckham, partenera lui David Beckham. Creatoarea de modă deține, potrivit sursei menționate anterior, o avere estimată la 63,5 milioane de euro.

'Be honest': David Beckham's hilarious takedown of wife Victoria is ...

Pe locul al doilea se află Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, cu o avere de 54,3 milioane de euro. În trecut fotomodel, astăzi prezentatoare TV, a activat și în industria cinematografică, dar se pare că nu a avut deloc succes.

¿Cómo está llevando su cuarto embarazo? Pilar Rubio explica cómo se ...

Următoarea în top este nimeni alta decât Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski, care are în conturi 41,6 milioane de euro.

Anna i Robert Lewandowscy mają wszytko. Czego zazdroszczą im Polacy ...

Soția lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, este pe locul 5 în clasament, cu o avere estimată la 18,5 milioane de euro.

Antonela Roccuzzo Wiki

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo și una dintre cele mai cunoscute persoane de pe rețelele de socializare, ocupă, în clasamentul bogăției, locul 8, cu o avere de 10,4 milioane de euro.

futbol on Tumblr



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60567665100098