Decembrie 07, 2016
Top 8 jucării ciudate pentru copii, care te înfricoșează!
În întreaga lume se întâlnesc jucării trăsnite, pe care s-ar părea că le-ar fi făcut oameni care nu prietenesc nici cu copiii, dar nici cu imaginația. Deși, dacă le privești dintr-un alt unghi, ai zice că acești designeri ciudați, au chiar imagineție foarte bogată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

îți mai amintești povestea din copilărie "Winnie the Pooh"? Cred că acest ursuleț s-a înfuriat pe purceluș, poate că de asta are un aspect atât de înfricoșător? 

 

 

Această păpușă, cum se vede, a trecut prin multe momente dificile în viață, nu de alta, dar expresia feței lui, spune multe. Copilul tău s-ar fi bucurat să aibă o asemenea păpușică drăgălașă. 

 

 

Copilul frumușel, n-ar fi lăsat-o indiferentă pe fetița ta, ba mai mult ca atât, s-ar fi speriat de ea, cu siguranță. 

 

Jucăria aceasta arată exact așa, de parcă este gata să te ucidă atunci când dormi. Crezi că copilul tău s-ar fi temut de un asemenea personaj misterios?

 

 

Nici acest minunat cap de... nu știu exact ce animal este, nu te-ar fi lăsat să dormi liniștit după povestea de seară, nici pe tine, nici pe copilul tău.

 

 

Acest "Telepuzic" arată tare ciudat și extenuat. Mimica lui exprimă fericirea și bucuria, care l-ar fi încântat pe copilul tău, cu siguranță.

 

Dacă vrei să-ți sperii copilul, atunci, trebuie neapărat să găsești această maimuțică. Să nu te miri dacă copilul tău va rămâne fără cuvinte. 

 

Niciodată nu știi ce se află în interior. Dar la așa ceva, cu siguranță că nu te-ai fi așteptat. frumoasa coamă, nu este decât, un cap de păpușică blondă.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71381640434265