Ianuarie 25, 2019
Top 5 vedete autohtone care poartă numele Tatiana
Astăzi sărbătorim Sfânta Muceniță Tatiana, și le felicităm cu această ocazie pe toate femeile care poartă acest nume frumos. Cu acest prilej, am hotărât să facem un top al vedetelor de la noi a cărui prenume este - Tatiana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Generoase, înțelegătoare, intuitive și spontanele, așa sunt femeile care poartă numele Tatiana. Acest nume este de origine slavă, deși este derivat de la numele roman - Tatianus.  Are mai multe variante, în functie de limbă și regiune - Tanya, Tiana, Tanja. Să vedem ce vedete de la noi poartă acest nume!

 

Tatiana Heghea

 

Tatiana Heghea este interpretă de muzică ușoară de la noi. Este născută pe 9 martie 1988. Interpreta este căsătorită cu Eugen, are o fetiță Regina-Raluca, și un băiețel în vârstă de un anișor.

 

Tatiana Cerga

Interpreta Tania Cerga, a devenit cunoscută pe când era solista trupei Studio-ONE, în care cânta împreună cu Dj Serge (Sasha Lopez). După ce a părăsit trupa, Tania și-a luat un nou nume scenic - Ivana, făcând muzică în stilul clubbing. Apoi, artista a revenit la numele său, scriind piese precum "Aripi", "Fără tine", și "Vreau înapoi iubirea". 

 

 

Tatiana Spînu

Interpreta de muzică ușoară, Tatiana Spînu, s-a născut pe 4 februarie 1990. Ea nu doar cântă, ci și scrie. Cântăreața și-a lansat o carte, care poartă numele „Parfumul scrisorii tale”. 

 

 

Tatiana Melnic

Ea este soția prezentatorului TV Anatol Melnic, și mama fetiței Kamelia. Tot ea, Tatiana Melnic, este model, și are o viață plină de ședințe foto, reclame, pictoriale. Are o relație apropiată cu dietele, și exclude orice aliment care i-ar putea afecta corpul perfect pe care-l posedă. 

 

 

Tany Vander

Artista a devenit celebră în urma colaborării cu interpretul Dan Bălan. Piesa "Lendo, calendo", pe care au lansat-o împreună, a cucerit în timp record topurile din Republica Moldova, România și Rusia. Tany Vander este considerată una din cele mai frumoase interprete din Republica Moldova. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2423994541168