Septembrie 12, 2023
Top 5 cei mai scumpi artiști din România. Sumele colosale pe care le cer pentru un concert
BUG Mafia, Inna, Smiley și Irina Rimes se numără printre cei mai scumpi artiști din România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii sunt înfocați după muzica acestora și sunt mereu pregătiți să scoată bani frumoși din buzunare pentru a-i aduce la diferite evenimente private. Ce artist are cel mai mare onorariu dintre cei mai renumiți cântăreți din țară și la ce sumă să te aștepți, în caz că vrei să organizezi o petrecere.

Un concert la care invitații pot fi unul dintre artiștii de renume, cum ar fi Inna, The Motans, Alexandra Stan, Irina Rimes sau trupa BUG Mafia costă mai mult decât ai crede, deoarece stresul începe încă de la organizare, până la înmânarea sumei stabilite cu aceștia.

Este adevărat că pandemia a reprezentat un lucru groaznic pentru majoritatea, însă pentru artiști, perioada aceea a fost foarte grea, spectacolele, evenimentele și concertele fiind total evitate atunci din pricina virusului, scrie playtech.ro

În prezent, artiștii români și-au mai revenit pe plan financiar, motiv pentru care în vara aceasta toți cei enumerați mai sus și-au făcut apariția pe scenele din întreaga țară, și nu numai.

Topul celor mai bine plătiți artiști români

Unii s-ar putea gândi de ce cântăreții noștri cer sume poate greu de plătit pentru un om cu un statut financiar normal, însă un concert nu e deloc ușor de organizat, iar costurile sunt pe măsură, de la transport, cazare, mâncare, dar și TVA.

1. BUG Mafia

Astfel, în capul listei cu cei mai bine plătiți artiști din România este chiar trupa BUG Mafia, care cere între 20.000 și 30.000 de euro pe concert, fiind cea mai scumpă trupă din România!

New Single:B.U.G. Mafia feat. Feli - Sa Cante Trompetele ~ Exclusiv Party

2. Inna

Urmează Inna, cunoscuta cântăreață chiar și peste hotare nu urcă pe scenă fără 17000-19000 de euro, însă talentele au nevoie de și de susținere financiară, astfel că, artiștii menționați fac un show în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care cer aceste sume.

Momente grele pentru INNA! Artista a fost la un pas de a renunța la ...

3. Carla’s Dream

Desigur, următorul este Carla’s Dream, solistul și trupa sa având onorariul între 15000-18000 de euro pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba despre un concert organizat în aer liber, fie că sunt chemați să cânte în club.

Acum e OFICIAL! Carla’s Dreams FĂRĂ MASCĂ! ADEVĂRUL DESPRE OMUL DIN ...

4. Irina Rimes

În cazul în care te întrebi cât ar cere juratul de la Vocea României, Irina Rimes la un concert suma atinge nu mai puțin de 12000 de euro.

Irina Rimes devine ambasador AVON

5. The Motans

Nici The Motans nu e mai prejos, trupa și implicit, solistul, au parte de un onorariu tot de 12000 de euro, în cazul în care sunt chemați la un concert sau eveniment.

The Motans Inainte Sa Ne Fi Nascut - englshtjuw

6. Alexandra Stan

Următoarea din topul artistilor plătiți foarte bine este nimeni alta decât Alexandra Stan, care are un onorariu de 8000 de euro, fie că este vorba de petreceri private sau de câteva piese cântate în club.

Alexandra Stan | Instagram Live Stream | 27 February 2020 | IG LIVE's TV

7. Alina Eremia și Antonia

Spre finalul listei se află Alina Eremia și Antonia, care au onorariul de 6500 de euro, ele fiind aproximativ la același nivel de promovare, însă show-ul pe care amândouă artiste îl fac este unul pe cinste!

Alina Eremia a vorbit deschis despre relația cu iubitul său: „O ... 

Antonia si-a facut o schimbare de look. Vezi cum arata acum parul acesteia



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85421228408813