Decembrie 16, 2020
Tom Cruise, criză teribilă de nervi. ”Vă dau afară!”
Actorul Tom Cruise a fost foc și pară în timpul filmărilor pentru producția ”Mission-Impossible 7”. A explodat după ce a văzut că doi colegi de pe platou nu respectă distanța social. Câteva minute bune a tunat și a fulgerat de furie și i-a amenințat că îi concediază dacă situația se mai repetă. Criza de nervi a fost înregistrată ca mai apoi să ajungă pe mâna jurnaliștilor de la The Sun.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Dacă vă mai văd o dată că faceţi asta, vă dau afară. E valabil pentru oricine altcineva din echipă. Noi suntem standardul de aur. Dacă se revine la filmări la Hollywood este datorită nouă. Pentru că au încredere în noi", a mai spus el, referindu-se la faptul că ”Mission-Impossible 7” este unul dintre puţinele blockbustere pentru care s-a dat acceptul de a fi filmat în condiţii de pandemie din raţiuni economice.

"Noaptea stau la telefon cu toate studiourile, cu companiile de asigurări, cu producătorii. Toţi stau cu ochii pe noi şi ne folosesc drept exemplu că se poate filma. Suntem o garanţie pentru ca ei să poată face şi alte filme. Noi creăm mii de joburi, nesimţiţilor! Să nu mai văd că faceţi asta vreodată. Nu veniţi să-mi creţi scuze. Spuneţi-le asta oamenilor care-şi pierd casele pentru că industria noastră este la pământ. Regretul vostru nu le va pune mâncare pe masă. Eu cu asta merg la culcare în fiecare noapte: gândul la viitorul acestei industrii. Nu mă interesează scuzele voastre. Dacă trebuie, vă dau afară. Dar nu vreau să opresc filmările!", a strigat actorul.

”Mission-Impossible 7” este un film de acțiune, produs de Tom Cruise, el fiind și în rolul principal. Premiera producției cinematografice în Statele Unite este preconizată pentru 19 noiembrie 2021.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3122334480286