Martie 17, 2022
Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan
Thomas Markle o susține pe fiica sa mai mare, Samantha, în procesul de defăimare pe care aceasta l-a intentat împotriva Ducesei de Sussex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Thomas Markle a declarat că este dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan, și a soțului său, Prințul Harry, în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle, sora mai mare a Ducesei de Sussex. Acesta a mărturisit că o susține pe fiica sa mai mare, care a dat-o în judecată pe Meghan pentru „declaraţiile false şi răuvoitoare” pe care le-ar fi făcut în interviul cu Oprah Winfrey.

„Aş fi mai mult decât bucuros”, a spus Markle atunci când a fost întrebat de amicul său, Karl Larsen, dacă ar accepta să dea declaraţii în instanță. „Încerc de aproape patru ani să o văd pe fiica mea şi pe soţul ei într-o sală de judecată, faţă în faţă. Aş fi încântat să vin în instanţă, să vorbesc şi să-mi apăr fiica cea mare”, a spus Thomas Markle pe canalul său de Youtube.

Samantha solicită despăgubiri de 75.000 de dolari, dar şi să îi fie acoperite cheltuielile de judecată şi onorariile avocaţilor. Aceasta susține că Meghan a pretins că ar fi unicul copil al familiei și că a mințit în interviul cu Oprah.

„Mă uimeşte. Au stat ore în şir la Oprah Winfrey şi au mărturisit lucruri pe care nu ar trebui să le spună nimănui. Cred că asta denotă o lipsă de respect faţă de familia regală”, a spus Thomas Markle despre Meghan şi Prinţul Harry. „Practic, eu sunt în echipa Reginei. Am un mare respect pentru familia regală”.

Conflictul dintre Thomas Markle și cuplul regal a escaladat în 2018, când acesta a lipsit de la nunta fiicei sale, din cauza unui atac de cord pe care îl suferise recent. Se pare că Prințul Harry a fost deranjat de atitudinea lui Thomas și chiar l-ar fi învinovățit fiindcă nu a participat la marele eveniment.

„Harry mi-a spus: ‘Dacă m-ai fi ascultat, nu ți s-ar fi întâmplat asta’. Eu fiind pe un pat de spital, după ce tocmai suferisem o intervenție. Aveam un stent aici și aici, iar atitudinea lui a fost cam obraznică, așă că i-am închis. Toți greșim, dar eu nu m-am jucat niciodată dezbrăcat într-o piscină și nici nu m-am costumat în Hitler.”, a afirmat Thomas Markle, făcând referire la fotografiile nud ale lui Harry făcute în Las Vegas în 2012, precum și la momentul în care a fost văzut purtând o uniformă nazistă.

Markle a mai adăugat și că și-a cerut scuze cuplului regal de cel puțin 100 de ori, însă cei doi refuză să mai vorbească cu el.

„Sunt foarte dezamăgit. Mi-am cerut scuze pentru asta de cel puțin 100 de ori. Concluzia este că Meghan și Harry nu mi-au răspuns sub nicio formă. Am fost pus la pământ din cauza unui lucru pe care l-am făcut, o mare greșeală pentru care mi-am cerut scuze de multe ori. Îmi iubesc fiica foarte mult, dar și-a ignorat întreaga familie, atât pe cea din partea mamei ei, cât și pe cea din partea mea. Ultima oară când am vorbit eram pe un pat de spital, iar de atunci nu am mai auzit nicio veste de la ei, nu le-a păsat dacă muream.”, a declarat tatăl lui Meghan pentru The Sun.

Sursa: elle.ro



citeste și
SQL exec time = 0.81835627555847