Iunie 08, 2022
Tatăl Shakirei, marcat de despărțirea fiicei sale de faimosul fotbalist. Bărbatul a ajuns la spital
După despărțirea de Pique, Shakira mai privește o lovitură. Tatăl artistei a fost internat de urgență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că tatăl ei, William Mebarak Chadid, a suferit o „cădere puternică”, iar acum se recuperează în spital.

„Primesc multe mesaje de îngrijorare după ce am fost văzută recent într-o ambulanță”, și-a început cântăreața discursul.

shakira-reveals-father-suffered-bad-fall-02Scary: Shakira opened up about a scary moment when her father was taken to the hospital last week

„Voiam doar să vă anunț că acele fotografii sunt din weekendul trecut, de când tatăl meu a avut, din păcate, o cădere urâtă și l-am însoțit cu o ambulanță la spitalul unde se recuperează acum”, a continuat ea.

Shakira & Gerard Piqué's Cutest Family Pictures - E! Online - CA

Solista a inclus și o fotografie în care apare sărutând fața învinețită a tatălui ei.

Anterior, cântăreața de origine columbiană și-a șocat fanii după ce a recunoscut că ea  și fotbalistul spaniol Gerard Piqué s-au despărțit. „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați confidențialitatea. Multumesc pentru intelegere."

Asking for well wishes: She continued, 'Please do send all your best wishes his way and thank you all as always for all of your love & support' (pictured 2013)

Shakira, în vârstă de 45 de ani, l-a cunoscut pe sportivul profesionist, în vârstă de 35 de ani, pe platourile unde filma un videoclip la piesa „Waka Waka (This Time for Africa)”, care a fost melodia oficială a Cupei Mondiale FIFA 2010.

Shakira  și Pique au împreună doi băieți, Milan, de 9 ani, și Sasha, de 7 ani.

240 Shakira ideas | shakira, sashimi, těhotenské obrázky

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 1.2845997810364