Septembrie 20, 2017
Talentata moldoveancă Katya Rishe a reprezentat România la concursul “New Wave” !
Katya Rishe, laureata multor premii muzicale a cucerit publicul și jurații concursului “New Wave”! Interpreta a apărut și pe coperta revistei AQUARELLE !

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra este posesoarea unei voci fenomenale. Interpreta a declarat că urmărea încă de mică cu mare interes prestigiosul concurs și visa să evolueze pe această scenă. Jurații au menționat că moldoveanca are calități vocale impresionante!

 

Ea ales să reprezinte România la New Wave 2017. Ei i-a surâs norocul să fie selectată dintr-un total de 96 de artiști din întreaga lume pentru a concura în cea de-a 15-a ediție a concursului.

 

 

 

“Când am aflat că am intrat în semi-finala concursului nu am putut închide un ochi două nopți la rând. De fericire a început să mi se învârtă capul. Cred că concursul New Wave nu este doar dorința mea! O mulțime de oameni doresc să ajungă la acest concurs profesional. Și eu nu sunt o excepție. Aici poți întâlni mereu mulți artiști și muzică minunată. “ a spus Katya.

 

 

A post shared by К а т я Р и ш е (@katyarishe) on

 

Frumoasa moldoveancă a avut ocazia să îl întâlnescă și să împartă emoții de nedescris cu cei mai celebri artiști din Rusia.

 

 

 

 

 

Katya Rishe este deținătoarea titlului "Senorita AQUARELLE 2015". 

Dacă ești tânără, îndrăzneață, deșteaptă, frumoasă și talentată, nu ezita să participi la concursul "Fii fata de pe coperta AQUARELLE 2017"!  Detaliile le poți găsi aici.

Amintim că New Wave a avut loc pentru prima dată în 2002 în Jurmala, Letonia.

 



citeste și
SQL exec time = 0.94243001937866