Septembrie 27, 2023
Sylvester Stallone s-a întâlnit cu un fan mai special: Papa de la Roma. Ce gest a făcut suveranul pontif
Întâlnire adorabilă între Papa și celebrul actor. După ce s-au efectuat prezentările, cei doi au fost atât de nostimi, încât au imitat câteva mișcări de box.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sylvester Stallone, soția sa Jennifer și fiicele sale, Sophia, Sistine și Scarlet, au vizitat Vaticanul și chiar au avut o audiență privată cu Papa însuși. Și dacă întâlnirea a fost desigur solemnă la început, cu femeile îmbrăcate în negru și Stallone purtând un costum, a devenit rapid amuzant când Papa a mărturisit că este un fan de multă vreme al filmelor lui Stallone. Cei doi chiar au mimat câteva mișcări de box, scrie okmagazine.ro

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (3) jpg 

Un filmuleț al întâlnirii a fost distribuit pe Twitter, în care îl vedem pe Stallone prezentându-și familia Papei.

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (1) jpg 

„Sunt onorat”, a spus Papa, surprinzându-l pe Stallone. „Am crescut cu filmele tale.”

„Ei bine, și eu sunt onorat”, a spus Stallone, luând o poziție de luptă. "Gata? Noi boxăm.” Papa însuși a mimat o poziție de luptă, stârnind râsetele tuturor celor din încăpere.

Momente amuzante la Vatican. Sylvester Stallone l-a provocat pe Papa ...

Sylvester Stallone și familia sa au trecut la Vatican după ce au fost la premiera unei autobiografii în cadrul Festivalului de Film de la Toronto. Starul joacă în „Sly”, un documentar care va avea premiera pe Netflix în lunile următoare, care-i prezintă viața, începând cu copilăria dificilă, anii adolescenței, momentul în care și-a făcut o familie și nașterea fiicelor sale.

Stallone se simte recunoscător după ce soția sa Flavin a renunțat la divorț. De altfel, Rambo a învățat o „lecție grea” din scurta sa despărțire de soția sa.

„A existat o trezire a ceea ce era mai valoros decât orice, și anume dragostea mea pentru familia mea”, a declarat Stallone, în vârstă de 77 de ani, pentru The Sunday Times. „Acesta are prioritate față de munca mea și a fost o lecție greu de învățat”.

Fiicele starului au făcut tot posibilul ca părinții lor să fie din nou împreună. „Fetele lui Sly și Jennifer au avut inima zdrobită când părinții lor au decis să pună capăt căsniciei lor, pentru că știau cât de mult se iubesc”, a explicat o sursă, adăugând că „au vrut să-și susțină ambii părinți în această poveste”.

Sylvester Stallone și soția, Profimedia jpg



citeste și
SQL exec time = 2.8512558937073