Mai 01, 2023
Suma halucinantă pentru care s-au vândut pantalonii lui Freddie Mercury
Pantalonii scurţi din piele ai lui Freddie Mercury au fost vânduți la o licitație din Marea Britanie, pentru o sumă uriașă. Aceștia au fost purtati de Mercury, care avea 34 de ani la acea vreme, în timpul bisului unui concert al trupei Queen, la Birmingham, în decembrie 1980, dar și în cadrul altor concerte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Freddie Mercury a încercat să-și șocheze fanii cu acești pantaloni

Vocalistul Queen a purtat acești pantaloni la mai multe concerte (Foto: Omega Auctions)

Fericitul cumpărător a scos din buzunar nu mai puțin de 22.400 de dolari pentru aceștia. Nu este prima dată când pantalonii scurţi îşi schimbă proprietarul. Aceștia au fost vânduţi, prima dată, la o licitaţie organizată de fanii Queen din Southport, la numai doi ani de la moartea lui Freddie Mercury, în 1993. Acum, casa de licitaţii a anunţat că perechea de pantaloni scurţi a ajuns în posesia unui admirator de peste ocean, scrie click.ro

Freddie a decis să încerce să șocheze publicul cu ținuta lui de scenă pentru bis: cea mai scurtă și mai strâmtă pereche de pantaloni scurți din piele neagră pe care a putut să o găsească. Nu au lăsat mare lucru imaginației, dar nimeni nu s-a plâns... ", a explicat Omega Auctions.

Casa de licitații din Newton-le-Willows a declarat că pantalonii scurti au fost achiziționați inițial de vânzător la o licitație Queen Fan Club din Southport în 1993. Lotul include scrisoarea originală de autenticitate semnată de la secretarul clubului de fani Jacky Gunn.

Freddie Mercury Net Worth 2022: Late Queen Vocalist Still Earns STAGGERING  Amount Years After Death | Music Times

Peste 1500 de articole din colecția personală a lui Mercury, inclusiv costume și versuri scrise de mână, vor fi scoase la licitație în cursul acestui an. Ele sunt vândute de Mary Austin, una dintre cele mai bune prietene ale cântărețului, care a avut grijă de fosta sa casă, Garden Lodge, din cartierul luxos Kensington din Londra, încă de când a murit în 1991. „Am avut bucuria și privilegiul de a trăi înconjurată de toate lucrurile minunate pe care Freddie le-a colecționat și pe care le-a iubit atât de mult”, a spus ea într-un comunicat publicat de Sotheby's.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78921341896057