Septembrie 07, 2017
Solista trupei A-Studio Keti Topuria a confirmat divorțul!
Interpreta Keti Topuria în vârstă de 30 de ani, solistă a trupei „A-Studio” a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o poză prin care a confirmat despărțirea de soțul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața a postat o imagine pe instagram în care este prezent soțul și fiica acestora și a scris următoarele:„Levchik, îți mulțumesc pentru fericirea pe nume Olivia. Te iubesc foarte mult, chiar dacă nu mai suntem împreună de o perioadă de timp, cu toate acestea noi suntem o familie, suntem prieteni, și este pentru totdeauna.Eu te iub...”.

Amintim că despre faptul precum că soții nu mai sunt împreună a povestit mama artistei, Natalia Topuria, în luna mai a acestui an. Motivul ar fi că soțul interpretei petrece mai mult timp în Los Angeles, la serviciu, iar Keti se află cu fiica în Moscova. Pentru a fi împreună cineva dintre ei ar fi trebuit să treacă oceanul.

Keti Topuria și omul de afaceri, Lev Geikhman în vârstă de 43 de ani au fost împreună din anul 2013. Aceștia au avut un roman ascuns timp de patru ani. Cuplul are împreună o fetiță pe nume Olivia de doar doi anișori.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74554705619812