Aprilie 10, 2024
Sofia Vicoveanca a răbufnit la adresa artiștilor tineri: „Sunt aștia de 18 ani care merg pe bandă înregistrată, eu nu fac playback ca ei”
Sofia Vicoveanca e una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară. Deși are 82 de ani, artista spune că nu face niciodată Playback la cântări, ea mereu cântă LIVE în comparație cu artiștii din tânăra generație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întrebată dacă la vârsta ei face față concertelor pe care le are, Sofia Vicoveanca a spus că da, e mândră că la 82 de ani se descurcă în continuare foarte bine pe scenă.

„Normal că mă ține vocea, că eu încă mai cânt live, ce vă miră? Nu vă supărați, dar sunt aștia de 18 ani care merg pe bandă înregistrată, eu nu fac playback ca ei! Fiecare om are câte un har, totul este să ai grijă și să îi mulțumești Cerului pentru ce ți-a dăruit. Mă mai ține Dumnezeu cu vocea! Și azi am un spectacol în Bucovina, sunt invitată acolo. Dar, în Postul Paștelui, suntem mai liberi și noi artiștii, nu prea se țin evenimente', scrie avantaje.ro

Totodată, artista a explicat ce rețetă minune are pentru momentele când rămâne fără voce. „Dacă se mai întâmplă ca al meu glas să-mi fie mai supărat, atunci, înainte de recital, beau o cănuță cu lapte cald cu miere de albine, mie îmi face bine, dacă tocmai am ieșit dintr-o răceală. Îmi dă bine la glas. Dar, această rețetă o folosesc numai în afara Postului Paștelui', a mai zis ea.

Sofia-Vicoveanca-3

Amestecul cu care Sofia Vicoveanca își dă pe față pentru a scăpa de riduri. Ce trucuri de frumusețe are artista

Tratamentele naturiste sunt preferatele artistei. Sofia Vicoveanca folosește ulei de măsline și busuioc de la preot pentru a avea un ten fără riduri

Sofia-Vicoveanca-2-1

„Eu am tenul foarte uscat și am scris și în cărțulie (n.r. – cartea pe care urmează să o lanseze) câteva trucuri naturiste, despre care m-ați întrebat. De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele. Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fața cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Eu obișnuiesc să îmi mai pun pe față și măști naturiste cu măr ras sau cartof ras. Dar cu ele e musai să stai culcată în pat, să nu curgă. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0109241008759