Mai 02, 2017
Și-a dezvăluit identitatea? Vezi cine este basistul trupei Carla's Dreams
Moment inedit pentru fanii formației Carla's Dreams: basistul trupei și-a dezvăluit identitatea în cadrul unui concert care a avut loc România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Concertul a avut loc duminică seara şi a fost dedicat Zilele municipiului Sfântu Gheorghe din România, iar una dintre cele mai mari surprize ale serii a fost speech-ul basistul formației Carla's Dreams. La finalul concertului acesta a dezvăluit publicului că este originar din respectivul oraș.

 



Vizibil emoționat, basistul trupei Carla's Dreams a dedicat concertul de la Sfântu Gheorghe memoriei mamei sale și a spus, printre altele, în limbile română și maghiară: „sunt maghiar, sunt secui, iar acesta este orașul meu. Am prieteni și rude aici (…) Dar, indiferent de limbă, limba rusă, limba română, limba maghiară, avem un singur lucru în comun, suntem CSD, suntem Carla's Dreams”.


„Am avut multe momente inedite la ediția din acest an, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost speech-ul basistului de la Carla's Dreams (...) care a fost o surpriză și pentru noi, organizatorii. Știam că este originar din orașul nostru, dar nu ne-am așteptat să facă această dezvăluire publicului” a declarat organizatorul concertului, Knop Ildiko.

 

Vezi video AICI!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90987253189087