August 31, 2022
Sharon Stone, părăsită de iubitul tinerel pentru un motiv bizar
Sharon Stone a dezvăluit că a fost abandonată de un iubit mai tânăr după ce a refuzat să își facă injecții cu botox.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița care apare pe coperta Vogue Arabia a dezvăluit că a avut recent o relație cu un bărbat mai tânăr care a renunțat la ea pentru că a refuzat să facă injecții pentru ștergerea ridurilor. După ce iubitul tinerel a întrebat –o dacă a folosit Botox, actrița din „Basic Instinct”, în vârstă de 64 de ani, a avut un singur răspuns.: „Probabil ar fi foarte bine pentru ego-ul tău și al meu dacă aș face-o.

L-am mai văzut o dată după aceea și apoi nu a mai fost interesat să mă vadă”, a spus Stone pentru revista. „Dacă nu crezi că sunt mai mult decât atât, te rog să-ți găsești drumul spre ieșire”.

sharon jpg

sharon9 jpg

Sharon nu a dezvăluit cine a fost fostul iubit care a părăsit-o. Ultima ei relație cunoscută a fost cu rapperul RMR, în vârstă de 26 de ani, iar în iunie anul trecut au apărut zvonuri că aceștia se „întâlnesc de câteva luni”. 

Cei doi nu au vorbit vorbit public despre relația lor și nu se știe dacă sunt încă împreună sau dacă s-au despărțit. 

stone5 jpg

Detaliind motivele pentru care a renunțat la îmbunătățirile cosmetice, ea a explicat că și-a reevaluat atitudinea după ce a suferit un anevrism în 2001 care aproape a ucis-o și a avut nevoie de  o intervenție chirurgicală de șapte ore și un proces de recuperare îndelungat. 

„Au fost perioade în trecut când am făcut Botox și filler și alte lucruri, apoi am avut acest accident vascular cerebral masiv și o hemoragie cerebrală de nouă zile și a trebuit să fac peste 300 de injecții cu Botox”.

stone1 jpg

Experiența care i-a schimbat viața a făcut-o să vadă cu alți ochi operațiile estetice, care s-au transformat din „lux drăguț într-un fel de nevoie neurologică și dureroasă”.

Totuși, deși e hotărâtă să nu se conformeze normelor de la Hollywood și să apeleze la operații, ea crede că după 45 de ani, „femeile devin invizibile” într-o lume guvernată de vârstă și sexism. 

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 1.0696687698364