Ianuarie 15, 2024
Shannen Doherty și-a dorit „cu disperare” să devină mamă: „Am crezut că am făcut cancer pentru că am făcut fertilizări in vitro”
Shannen Doherty, îndrăgita Brenda din Beverly Hills, a făcut dezvăluiri dureroase într-un episod recent al podcastului ei, „Let’s Be Clear with Shannen Doherty'. Actrița de la Hollywood a povestit prin ce a trecut înainte să primească diagnosticul crunt de cancer mamar și cât d emult s-a chinuit să devină mamă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shannen a dezvăluit că înainte să primească diagnosticul cumplit de cancer mamar în 2015, ea a făcut mai multe fertilizări în vitro, în încercarea „disperată' de a devenit mamă. Ea și soțul ei, Kurt Iswarienko, își doreau foarte mult să devină părinți.

Shannen Doherty a făcut mai multe runde de fertilizări in vitro

„Nu doar că îmi doream un copil pentru mine, dar îmi doream și pentru soțul meu. Îmi doream pentru căsnicia noastră, am vrut să aibă și acea parte a lui ( n.r de tată) împlinită”, și-a amintit ea.

Pentru că ei Shannen și-a întâlnit soțul la aproape 40 de ani, când au vrut să devină părinți, medicii i-au spus că are nevoie de fertilizare în vitro. Actrița recunoaște că a făcut o „grămadă de runde de fertilizări', însă fără succes, scrie avantaje.ro

Doherty a mărturisit că în momentul în care a aflat că are cancer a crezut că acest lucru a fost cauzat de feritilizările în vitro. „Am crezut că motivul pentru care am făcut cancer a fost pentru că am făcut FIV. O grămadă de femei despre care știu că au făcut fertilizări au ajuns să facă cancer la sân, de asemenea', a spus actrița.

Shannen Doherty1

Shannen Doherty a recunoscut că ea s-a gândit la acel moment că faptul că„ a pompat așa mulți hormoni în corpul ei' a dus la dezvoltarea cancerului. „Cel puțin așa gândeam atunci', a adăugat actrița. Mai mult, ea a precizat că în 2017, când se afla în remisie, fiind convinsă că boala are legătură cu fertilizările pe care le-a făcut a refuzat, inițial, un tratament care o ajuta să lupte împotriva cancerului, dar în cele din urmă medicul ei oncolog a convins-o să urmeze tratamentul.

Totodată, un studiu din 2016 al British Medical Journal, care a urmărit peste 255.000 de femei din Marea Britanie care au făcut FIV, a constatat că nu există „nici un risc crescut de cancer de uter sau de cancer mamar invaziv'. Un alt studiu din 2022, publicat de British Journal of Surgery, a concluzionat că „nu există o asociere semnificativă a riscului de cancer de sân cu tratamentul de fertilitate' și nici un risc crescut pentru cele care au făcut FIV de peste șase ori.

Michael Landon's Smart Advice For Shannen Doherty (And Why It Caused So ...

Shannen Doherty, primele declarații despre adopție

Doherty a subliniat că această boală i-a distrus visul de a devenit mamă, pentru că nu a putut nici măcar să adopte din cauza stării ei de sănătate.

„M-am interesat să adopt și m-am gândit la o grămadă de alte opțiuni. Apoi m-am gândit la cât de mult mă chinui să lupt cu cancerul și cât de nedrept ar fi pentru un copil (n.r. să treacă prin asta). Sunt sub tratament și voi vedea dacă acest tratament funcționează, voi vedea ce urmează, ce studii clinice (sunt disponibile) și dacă simt că pot acorda un timp suficient de mare unui copil, atunci cu siguranță voi face acest pas (n.r. să adopte).'

Shannen a mărturisit că a fost nevoită să facă radiații după ce a fost depistată de operată de tumoarea de pe creier, pe care a numit-o “Bob”.

“Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier. A fost o călătorie. Cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri prin care am trecut în toată viața mea.”, a mai povestit Shannen într-u ninterviu.

Într-un alt episod recent al podcastului ei, „Let’s Be Clear with Shannen Doherty', actrița de la Hollywood a dezvăluit că este recunoscătoare pentru sprijinul primit de la cei apropiați în cel mai dificil moment din viața sa. Shannen a subliniat importanța petrecerii timpului cu cei care contează, care sunt alături de cineva la bine și la greu: „Sunt atât de recunoscătoare, pe bune, sunt recunoscătoare că sunt aici; pentru tot ce se întâmplă!', a conchis vedeta.

Shannen Doherty - TorbenSnaedis

Shannen Doherty apreciază mai mult ca niciodată persoanele care nu au dispărut din viața ei atunci când ea a dat de greu.

Cu toate acestea, Shannen crede că 2024 „va fi un an frumos'. Cu toate că are multe obstacole de depășit, ea și-a găsit liniștea sufletească în optimismul și seninătatea pe care a început să le experimeteze de curând.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a spus că nu îi este frică de moarte pentru că știe unde se va duce. “Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt”, a spus ea, adăugând: “Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată”.

Actrița a mai precizat că nu și-a “terminat” de trăit viața. “Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat, sper să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat”, a spus ea. “Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină”.

90210’s Shannen Doherty reveals she'll record goodbye messages for ...

Shannen Doherty a mai spus că oamenii cred adesea că pacienții cu cancer sunt incapabili să se bucure de viață, dar a precizat că nu este așa. “Oamenii presupun doar că înseamnă că nu poți merge, nu poți mânca, nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa”, a mai explicat ea. “Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici”, a adăugat ea.

Shannen e în continuare pozitivă în ceea ce privește tratamentul medical, iar cele mai recente imagini cu ea arată că actrița se află într-o formă bună. Ea a petrecut noaptea dintre ani alături de prietenele ei, iar pe 1 ianuarie a fost surprinsă alături de mama ei, Rosa, la plecarea de la un restaurant din Malibu, unde au fost la un brunch.



citeste și
SQL exec time = 0.48712229728699