Iunie 08, 2023
Shannen Doherty, devastată de cancer: ”Evident că mi-e frică!”
O luptă intensă, surdă și continuă cu cancerul! Așa este viața lui Shannen Doherty de ani de zile! Simpatica ”Brenda” din ”Beverly Hills” a trecut și trece prin momente cumplite, pentru a-și păstra o șansă la viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgita actriță a postat pe contul său de socializare două filmulețe emoționante, în care o vedem la tratament. Filmările au fost realizate de vedetă la începutul anului, însă a decis abia acum să le publice.

Shannen cu masca jpg

”Pe 5 ianuarie, tomografia indica metastaze în creierul meu. Ieri vă artătam masca și procesul de montare al acesteia, atunci când trebuie să faci radioterapie pentru tumorile cerebrale. Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații. Frica mea este evidentă, sunt extrem de claustrofobică și se întâmplă atât de multe în viața mea. Sunt norocoasă să am doctori grozavi, ca Dr. Amin Mirahdi și specialiști uimitori la Cedar Sinai. Dar acea frică... Tulburările... Sincronizarea... Așa poate arăta cancerul.”, a scris Shannen Doherty, în timp ce o vedem cu lacrimile șiroind în timpul procedurilor de tratament, scrie okmagazine.ro

Shannen la radioterapie jpg

Este cumplită această luptă cu boala! Fostul star “Beverly Hills, 90210” a fost diagnosticată iarăși cu cancer mamar în stadiu IV, iar tratamentele de radioterapie sunt intense și o afectează emoțional. Shannen Doherty a trecut recent și printr-un divorț, semn că mariajul său nu a putut face față presiunilor enorme care vin odată cu provocarea numită cancer.

Actrița Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în martie 2015. Ea a ales să fie deschisă și sinceră în legătură cu procesul de vindecare pe care l-a inițiat.

Shannen cu perfuzie

„Am avut multe sângerări nazale de la chimio”, a spus ea anterior, adăugând că a suferit o mastectomie, a trecut prin chimioterapie și radiații. „Nu știu dacă ați trecut prin așa ceva. Eu eram extenuată.”

Shannen cu perfuzie

Primul diagnostic a fost învins de actriță, boala intrase în remisie, dar în februarie 2020, Shannen Doherty anunța că boala i-a revenit și că avea cancer la sân în stadiul 4. De atunci, se luptă pentru viața sa și putem vedea cât de traumatizantă este această provocare.



citeste și
SQL exec time = 4.6964960098267