Aprilie 11, 2024
Seraphina, fiica foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner, nu mai este fată, ci băiat. Cum își spune
Fiica mijlocie a foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner nu se mai identifică fată, ci băiat. Mai mult, și-a stabilit și noul nume: Fin.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cumva, era de așteptat, având în vedere schimbarea fizică uimitoare a celei ce era fiica mijlocie a actorilor Ben Affleck, Jennifer Garner.

La doar 15 ani, a decis că nu mai e fată, ci băiat! Vestea șoc dată de Seraphina, fiica mijlocie a foștilor soți Ben Affleck - Jennifer Garner

Seraphina a renunțat de luni bune la feminitate. Același lucru l-am observat și la fiica lui Jennifer Lopez, Emme, care se înțelege de minune cu Seraphina, actualmente Fin, scrie okmagazine.ro

Într-un material exclusiv prezentat de DailyMail, am aflat că al doilea copil al actorului din ”Air” s-a prezentat oficial cu un nume de băiat: Fin. Pur și simplu nu se mai identifică în prezent cu statutul de fată. Știm deja că este o modă prin SUA, să te identifici cu ce ai chef. Chiar și sexul cu care te-ai născut poate fi pus la îndoială!

Seraphina Rose, fiica adolescentă de 15 ani a fostului cuplu Jennifer Garner și Ben Affleck și-a făcut oficial debutul ca... băiat, pe nume Fin!

S-a întâmplat la parastasul de săptămâna trecută a bunicului său, tatăl mamei sale, Jennifer Garner. La slujbă, fosta Seraphina Rose a luat cuvântul și s-a prezentat drept FIN, înainte de a citi un verset biblic congregației de la Biserica unită metodistă a lui Cristos din Charleston, Virginia de Vest, sâmbătă.

Fin a purtat un costum foarte masculin și deja cunoscuta tunsoare băiețească, pe care a adoptat-o în ultima vreme.

Seraphina Affleck, Profimedia jpg

Este prima dată când fosta Seraphina Rose își declară apartenența de gen în public, lucru care era desigur cunoscut până acum de părinții săi. Ne gândim că poate într-un timp scurt și fiica lui J Lo va recunoaște același lucru, căci este incredibil de masculină și băiețoasă în purtare.

Seraphina Affleck stepped out wearing an oversized graphic T-shirt and cargo shorts on Monday. Stoianov-lese / BACKGRID

La slujba de sâmbătă, Fin a luat cuvântul și s-a prezentat în Biserică cu noua titulatură: „Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”, apoi a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor: „Mai bine este puțin cu dreptate, decât mult cu nedreptate.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9210376739502