Septembrie 27, 2023
Secretul siluetei lui Lady Gaga. Artista ține dieta cu whisky: „Urmez dieta bețivului”
Lady Gaga a decis să urmeze o dietă neobișnuită, cunoscută sub numele de „dieta bețivului”. Această dietă a fost prezentată în cartea scrisă de fostul ei iubit, Luc Carl, în care acesta împărtășește experiența sa și cum a pierdut în greutate 18 kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform autorului, dieta bețivului implică o combinație între pierderea în greutate și bucuria de a savura băuturi alcoolice. Luc Carl a realizat că trebuia să facă unele schimbări în viața sa pentru a reveni în formă, dar în același timp să se bucure de o băutură alcoolică.

Deși această dietă poate părea ciudată, Lady Gaga a fost intrigată de concept și a decis să încerce această abordare neconvențională. Artista este cunoscută pentru personalitatea sa excentrică și pentru dorința de a experimenta lucruri noi, așa că această dietă se i potrivește perfect, scrie avantaje.ro

„Urmez dieta bețivului. Îmi trăiesc viața cum vreau eu, în mod creativ. Îmi place să beau whisky când lucrez”, a declarat artista într-un interviu pentru Sirius XM’s „Morning Mash Up.”

Și a continuat: „Treaba este că trebuie să mă antrenez în fiecare zi și dacă sunt beată, mă antrenez beată. E vorba atât de antrenament, cât și să te menții inspirat. Trebuie să spun că fac foarte multă yoga'.

Lady gaga oscar 2023 

Lady Gaga, declarație șocantă: „Fumam într-o zi 40 de țigări!'

Lady Gaga a oferit un exemplu tuturor celor care o urmăresc, iar acest lucru a venit în urma unei declarații pe care a făcut-o.

„Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări. Am renunțat complet, am renunțat brusc. Dar a fost atât de greu. Dacă nu fumezi, nu te apuca! Deoarece să renunți este mai rău. Este atât de brutal. Și nu voi mai fuma pentru că am crezut că l-am văzut pe Iisus o săptămână întreagă. A fost groaznic’, a povestit vedeta.

Lady Gaga zoenend gespot! En nee, het is niet met Bradley Cooper | Foto ...

Lady Gaga este o vedetă destul de greu de „rumegat' de mulți dintre noi. Nonconformistă, uneori scandaloasă, artista nu se ascunde în spatele cuvintelor atunci când are declarații de făcut.

Acest principiu se aplică și în situația expusă de noi astăzi: „Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări’, a ținut să transmită artista.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88174080848694