Septembrie 28, 2023
Școala de Arte „Alexei Stârcea” a primit în dar un pian, procurat din banii obținuți de la licitația organizată la “Moldova are artă”
Angela Sîrbu, fondatoarea holdingului Aquarelle Group, a fost în vizită la Școala de Arte "Alexei Stârcea" din Chișinău, pentru a înmâna instrumentul muzical procurat din banii obținuți de la licitația care a fost organizată la evenimentul “Moldova are artă. Chișinăul are artă”. Licitația a fost realizată în parteneriat cu Turkish Airlines.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul evenimentului “Moldova are artă. Chișinăul are artă”, a fost organizată o licitație în parteneriat cu Turkish Airlines, scopul căreia a fost strângerea de fonduri pentru un instrument muzical pentru una dintre școlile de artă din Chișinău. Evenimentul “Moldova are artă. Chișinăul are artă” continuă să ofere o platformă pentru promovarea artei și a culturii, iar astfel de gesturi inspiră și motivează comunitatea artistică să continue să creeze și să se dezvolte și încurajează tinerii să-și urmeze visurile.

Angela Sîrbu s-a întâlnit cu Irina Bogataia, directoarea Școlii de Arte "Alexei Stârcea", profesoară de pian, grad didactic superior, membru al Uniunii Muzicienilor din Moldova.  Acestea au discutat despre importanța educației în domeniul artistic și potențialul imens pe care îl au tinerii artiști din Moldova. 

Irina Bogataia a primit cu bucurie donația, a apreciat contribuția la dezvoltarea educației artistice în Moldova,și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit și i-a dăruit două tablouri pictate către copiii talentați ai școlii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97726511955261