Februarie 21, 2018
Sarah Jessika Parker s-a filmat în scene picante la 52 de ani
Actrița care a devenit celebră mulțumită rolului său din serialul "Sex and the city", s-a filmat în scene interzise pentru minori, în serialul "Divorce".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cel de-al doilea sezon al serialului "Divorce", Sarah Jessica Parker apare în scene picante. Au trecut atâția ani de când actrița n-a mai apărut în asemenea ipostază, însă, de data aceasta, actrița e mai sexy decât vreodată. Personajul pe care-l joacă ea, Francesca trece printr-o perioadă dificilă, după ce a divorțat de soțul său. Totuși, eroina încearcă să-și găsească iubirea. Noul ei partener, al cărui rol îl joacă Steven Pasquale o încântă pe eroina lui Sarah Jessica Parker, astfel, o descoperim pe Francesca cum  face sex pe o canapea, îmbrăcată într-o camașă de noapte sexy de culoarea albastru închis. Actrița a spus că nu s-a simțit confortabil pe platourile de filmare când a fost nevoită să joacă în astfel de scene provocatoare. 

 

 

Amintim că, serialul Divorce este un serial televizat, scenariul căruia a fost scris de Sharon Horgan. Premiera lui a avul loc la 9 octombrie 2016. Premiera celui de-al doilea sezon a avut loc în această iarnă. Rolurile principale din serial le aparțin actriței Sarah Jessica Parker și actorului Thomas Haden Church. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72753953933716