Aprilie 26, 2023
Salma Hayek, sexy la 56 de ani! S-a pozat într-un bikini minuscul
Parcă nu mai îmbătrânește! Salma Hayek (56 de ani) a pus pe jar inimile bărbaților din lumea întreagă, după ce a publicat o imagini noi cu ea în costum de baie, pe contul său de Instagram – acolo unde are 23 milioane de fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek are o siluetă de invidiat

Actrița s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

Focoasa brunetă s-a pozat într-un bikini minuscul, de culoare galbenă, care i-a evidențiat silueta impecabilă. Actrița de origine mexicană și-a etalat formele voluptoase care au consacrat-o. Deși nu mai are demult 20 de ani, vedeta arată la fel de bine precum „rivalele” ei mai tinere, scrie click.ro

Mă simt revigorată de fiecare dată când înot în ocean”, a mărturisit Salma, care are o avere de 200 milioane de dolari. Hayek este căsătorită cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault (60 de ani), alături de care are un copil, pe Valentina Paloma (15 ani).

Salma e foarte mândră de corpul ei (Foto: Insta)

Ce dietă ține Salma Hayek

Are o siluetă perfectă, dar cum reușește să arate așa chiar și după 50 de ani? Ei bine, actrița a fost, de-a lungul timpului, foarte transparentă în legătură cu dieta ei. Salma Hayek mănâncă sănătos și face exerciții fizice. Din mesele ei nu lipsesc proteinele, grăsimile sănătoase, fructele proaspete, legumele și alimentele organice. De asemenea, evită să consume zahăr, preferând să folosească îndulcitori naturali, atunci când mănâncă deserturi.  Mai mult, ea bea multă apă și se ferește de soare, pentru a nu face riduri. Deși a declarat că nu și-a făcut niciodată operații estetice, Salma Hayek apelează la tratamente și măști faciale în mod regulat, pentru a-și menține tenul tânăr. 

„După ce țin o cură de detoxifiere cu sucuri, sunt motivată să mănânc mai sănătos și nu pe fond emoțional.Detoxifierea este ca o meditație pentru mine. Mă face să mă opresc, să mă concentrez și să mă gândesc la ceea ce bag în corpul meu. Îmi asum un angajament față de sănătate și apăs butonul de resetare”, a mărturisit actrița în urmă cu mai mulți ani, pentru publicația Harper's Bazaar.



citeste și
SQL exec time = 0.88609790802002