Noiembrie 02, 2021
Sacrificiu în numele artei. Irina Rimes rănită la filmările "Pentru totdeauna"
Feminină și sensibilă, însă foarte curajoasă! E vorba de Irina Rimes, care a avut parte de un incident mai neplăcut la filmarile noului videoclip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La scurt timp dupa lansarea piesei "Pentru totdeauna", Irina Rimes și Grasu XXL au prezentat în sfârșit videoclipul melodiei. Inițial, piesa a fost concepută în rusă cu titlul "Навсегда" și e un duet cu artistul Jah Khalib.

Deși e vorba de aceeași piesă, videoclipurile sunt complet diferite și reprezintă o surpriză nemaipomenită pentru fanii artistei, iar Rimes a simțit pe propria piele cum e să ai parte de o surpriză neprevăzută la filmări.

Artista a comunicat pe rețelele sociale despre faptul că sageata de la finalul clipului care o rănește, a fost pe bune și a durut tare. Se pare că pentru a obține imagini cât mai veridice, Irina a fost străpunsă de ea într-un mod oarecare. A durat o săptămână pentru a se recupera în urma incidentului, însă interpreta e mulțumită de rezultat și spune că suferința ei a meritat! Ulterior, Rimes a scos și bandajul.

Irina a mai menționat, că este onorată să scoată piesa cu @blanadeurs (Grasu XXL), și nu oricum, ci pentru că artistului i-a plăcut mult piesa ei, fără strategii comerciale, fără să gândească vreo șpîrlă pentru Instagram /Tiktok etc. Piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a făcut singură și feat și clip.

Privește videoclipul și vezi momentul cu săgeata aia de la final, despre care a scris Irina Rimes!



citeste și
SQL exec time = 0.78362798690796