Octombrie 13, 2023
Ryan Reynolds, dezvăluiri despre metoda de educație pe care o abordează împreună cu Blake Lively pentru copiii lor
Ryan Reynolds vorbește deschis despre creșterea copiilor săi și despre sănătatea mintală a acestora.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Cred că este vorba mai mult despre a vorbi cu ei despre orice. Este adevărat când spun că mă interesează foarte mult zilele lor și cum merg lucrurile”, a declarat actorul, în vârstă de 46 de ani, pentru People la evenimentul Bring Change to Mind Revels & Revelations 11, desfășurat luni la New York.

Ryan Reynolds s-a destăinuit, de asemenea, pentru sursa citată anterior despre cum el și soția sa Blake Lively subliniază importanța „conștiinței de sine” pentru cei patru copii ai lor, precum și despre cum împărtășesc detalii despre rutina lor zilnică, scrie avantaje.ro

„Pentru mine, cel mai bun moment din ziua mea este să-i duc la școală și să-i aduc înapoi. Cred că, în calitate de părinți, suntem mult mai bine pregătiți să facem față rigorilor copilăriei prin intermediul copiilor noștri acum decât atunci când eram eu copil. Este total diferit acum. Oamenii sunt mult mai conștienți de ei înșiși. Acesta este lucrul pe care ne bazăm cel mai mult, într-un fel, este conștiința de sine cu copiii noștri. Nu să fie fericiți, nu să fie nimic, ci doar să fie conștienți de sine și să primească totul înăuntru”, a declarat el pentru publicație la eveniment.

Blake Lively and Ryan Reynolds Relationship Facts | POPSUGAR Celebrity

Ryan Reynolds și actrița Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, au împreună trei fiice: James, 8 ani, Inez, 7 ani, și Betty, 4 ani. Ei au devenit părinții celui de-al patrulea copil în februarie.

Starul din Deadpool a fost onorat cu premiul Robin Williams’ Legacy of Laughter Award în cadrul evenimentului. Actrița Glenn Close și familia ei au înființat în 2009 organizația Bring Change to Mind pentru a combate stigmatul bolilor mintale.

La scurt timp după ce l-a avut pe cel de-al patrulea copil, Reynolds a vorbit despre cum el și Lively s-au acomodat la viața de familie cu șase membri.

Ryan Reynolds and Blake Lively at Toronto airport | Daily Mail Online

„Suntem foarte entuziasmați”, a declarat starul din Welcome to Wrexham pentru emisiunea Power Lunch de la CNBC. “Uite, nu am face asta de patru ori dacă nu ne-ar plăcea”.

“Toată lumea se descurcă grozav. Toată lumea se descurcă de fapt fantastic”, a continuat el. “Cred că dacă nu ne-am fi dat seama până acum, cred că am fi avut probleme foarte, foarte mari.”

Ryan Reynolds a continuat să glumească pe seama faptului că casa cuplului seamănă cu o “grădină zoologică” în timpul apariției sale virtuale, adăugând: “Este o grădină zoologică aici. Acesta este biroul meu aici și, ca să fiu sincer, probabil că îmi voi petrece restul vieții aici!”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77382278442383