Iunie 09, 2023
Rosie Huntington-Whiteley, parada modei în mai multe costume de baie. Arată extraordinar
Rosie Huntington-Whiteley, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a impresionat cu silueta afișată după două nașteri. Blonda de 1.75m înălțime, care se iubește de 13 ani cu Jason Statham, a făcut parada modei în costume de baie ce fac parte din colecția pe care a lansat-o alături de un brand.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și cine poate fi un model mai bun pentru aceste ținute de plajă sau piscină decât un supermodel internațional, cu ștate vechi în domeniu. Rosie s-a pozat singură, în oglindă, în costume de baie din două piese sau dintr-una singură. În toate a arătat impecabil, iar picioarele parcă interminabile au fost în prim-plan, scrie peroz.ro

Rosie Huntington-Whiteley (1) 

În urmă cu doi ani, Rosie și Jason s-au întors să locuiască în Marea Britanie, țara lor natală, după ce și-au vândut vila din America pentru 18.5 milioane de dolari. Au împreună doi copii: un băiețel de șase ani, Jack, și o fetiță de doar un an, Isabella.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreună din 2010 și s-au logodit în 2016. Nu s-au grăbit însă să se căsătorească. Iată ce declara modelul britanic pentru ET, în 2018, despre ideea de mariaj: "Nu este o mare prioritate pentru noi, suntem atât de fericiți. Cred că va fi distractiv să se întâmple când copilul va crește puțin și va putea fi implicat. Ne-am concentrat atât de mult pe munca noastră și a venit și Jack. Cu siguranță vorbim despre asta, așteptăm cu nerăbdare”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64978075027466