Octombrie 26, 2022
Rosie Huntington-Whiteley, HOT mama! Soția lui Statham siluetă perfectă, după două nașteri
Probabil nu există bărbat heterosexual care să nu îl admire pe Jason Statham, atât pentru cariera sa, cât și pentru superba familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și, desigur, pentru soția sa care ar dezgheța și un aisberg, la cât e de HOT. Rosie Huntington-Whiteley cea sexy și-a lăsat fanii mască după ce a publicat câteva imagini cu ea în lenjerie intimă.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți a doua oară anul acesta, la o dată interesantă, 2.2.2022.

Top modelul Victoria’s Secret l-a așezat la casa lui pe ”băiatul rău” Statham, britanicul pe care multe femei l-au râvnit. Și dacă Rosie era mai plinuță în vară, cu forme foarte apetisante, iată că în octombrie și-a revenit la silueta de manechin și și-a încântat fanii cu câteva imagini decoltate. Rosie Huntington-Whiteley a sărbătorit 10 ani de când are o colecție proprie de lenjerie intimă, în parteneriat cu un brand celebru. Așa că nu a ezitat să-și etaleze corpul apetisant, cu talie marcată, sâni impunători și coapse voluptoase. Fizicul este și mai bine evidențiat cu un set de lenjerie intimă care avantajează. Așadar, în colecția vedetei se află piese pentru toate gusturile.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Supermodelul de 35 de ani și actorul britanic în vârstă de 54 de ani se înțeleg foarte bine, sunt împreună din 2010, au doi copii și s-au logodit în 2016, dar nu s-au grăbit să se căsătorească legal, însă se comportă ca o familie în toată regula.

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Celebrul actor din ”Curierul” şi partenera lui de viaţă mai au un băieţel în vârstă de 4 ani, Jack. Într-un interviu din noiembrie 2019 acordat publicaţiei People, Rosie Huntington-Whiteley a vorbit deschis despre experienţa de a fi mamă. „Cred că e cel mai drăguţ lucru din lume şi îmi vine să strig asta de pe acoperiş. Să fii mamă e pur şi simplu o călătorie minunată cu multe suişuri şi coborâşuri… fiecare zi e o nouă serie de provocări şi o nouă serie de victorii.”, a mărturisit Rosie referindu-se la Jack, primul său născut. Şi aşa de mult îi place să fie mamă, încât nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a făcut lui Jack şi o surioară.

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Sursa



citeste și
SQL exec time = 1.1140155792236