Ianuarie 18, 2023
Rolling Stone nu a inclus-o pe Celine Dion în lista cu ”200 cei mai buni cântăreți”
Celine Dion poate spune că are cei mai loiali fani. Zeci de persoane care iubesc muzica starului internațional s-au adunat în fața sediului publicației Rolling Stone și au protestat împotriva deciziei revistei de a nu o include pe cântăreață pe lista revizuită cu ”200 cei mai buni cântăreți”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii revoltați ai lui Celine Dion i-au arătat starului admirația lor și au protestat în fața sediului Rolling Stone din New York împotriva deciziei de a nu o pune pe solista piesei "My Heart Will Go On" pe lista cu ”200 cei mai buni cântăreți din toate timpurile”. Protestatarii au venit cu pancarte pe care au scris mesaje în care cereau să i se facă dreptate artistei.

Într-un clip video ajuns în presa americană se observă cum fanii ridică pancartele pe care scrie ”Dreptate pentru Celine”, ”Se întoarce împotriva voastră”, ” Rolling Stone e drogat” sau ”Celine nu mai este singură”.

Colaj cu Celine Dion și fanii la protest 

Cei care au protestat ar fi membri ai fan clubului cântăreței numit The Redheads ( Roșcații), care sunt din Montreal, Canada. Grupul a călătorit din țara vecină în New York pentru a-și arăta sprijinul față de cântăreața premiată la Grammy.

Lista celebrei reviste a fost publiată pe 1 ianuarie și a stârnit controverse puternice încă de atunci.

„Oricine nu o include pe Celine Dion în Top 5 cei mai buni cântăreți și nici măcar nu o menționeză nu ar trebui să scrie pentru o organizație muzicală. Lista este plină de lipsă de respect față de artiștii care chiar pot să cânte.”, a scris un utilizator pe Twitter în urmă cu circa o săptămână, fiind urmat de mulți alții care au transmis mesaje în care și-au arătat indignarea față de decizia editorilor.

Publicația a scris la începutul articolului că lista a fost făcută și aprobată de staff-ul lor și de colaboratori, care au avut în vedere „originalitatea, influența, profunzimea catalogului artistului și amploarea moștenirii muzicale”. Totodată, au menționat că este „lista celor mai buni cântăreți nu cea celor mai buni vocaliști”.

Fanii lui Celine Dion au protestat în fața sediului Rolling Stone, după ce publicația nu a inclus-o pe lista cu ”200 cei mai buni cântăreți”

În decembrie, Celine a anunțat că suferă de Sindromul Omului Înțepenit, o afecțiune extrem de rară care a făcut-o să-și anuleze concertele pe care le avea în Europa. Până acum, artista nu a reacționat cu privire la topul realizat de Rolling Stone.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8748881816864