Octombrie 19, 2023
Robert De Niro, 80 de ani, dezvăluiri despre cum se descurcă cu bebelușul
Robert De Niro, în vârstă de 80 de ani, a recunoscut că nu se implică foarte mult atunci când vine vorba de creșterea fiicei sale de 5 luni, Gia Virginia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu devine mai ușor”, a declarat el pentru The Guardian, scrie Page Six, într-un interviu publicat duminică, 15 octombrie, când a fost întrebat despre cât de ușor s-a adaptat la un nou bebeluș, având în vedere că este tatăl a șapte copii.

„Este așa cum este. Este în regulă. Vreau să spun, eu nu fac munca grea. Sunt acolo, îmi susțin iubita. Dar ea face munca. Și avem ajutor, ceea ce este atât de important”, a adăugat vedeta de cinema, referindu-se la partenera sa în vârstă de 45 de ani, Tiffany Chen.

Când jurnalistul l-a întrebat dacă se bucură de paternitate, starul a răspuns: „Bineînțeles că da. Mă bucur de toate acestea.

„Cu un bebeluș este diferit decât cu copilul meu de 11 ani. Copiii mei adulți. Cu nepoții mei. Totul este diferit. Nu vorbesc cu copiii adulți așa cum vorbesc cu bebelușul meu sau cum vorbesc cu fetița mea de 11 ani, deși este destul de inteligentă”.

Actor Robert De Niro a dad again at 79, shares photo of daughter

Robert De Niro și Chen, care au fost pentru prima dată văzuți împreună în 2021, s-au bucurat de primul lor copil în aprilie.

La acea vreme, câștigătorul Oscarului, divorțat de două ori, era deja tată a șase copii: Drena, 52 de ani, și Raphael, 46 de ani, cu fosta soție Diahnne Abbott; gemenii Julian și Aaron, 27 de ani, cu fosta iubită Toukie Smith; și Elliot, 25 de ani, și Helen, 11 ani, cu fosta soție Grace Hightower.

Starul din “Irishman” a dezvăluit cu nonșalanță că a mai adăugat un copil la familia sa în timp ce discuta cu ET Canada în luna mai.

Când reporterul l-a numit „tată a șase copii”, De Niro a răspuns rapid: „Șapte, de fapt. Tocmai am mai avut un copil”.

Mai târziu în acea lună, Gayle King a dezvăluit numele bebelușului Gia și prima fotografie la emisiunea “CBS Mornings” în numele lui De Niro și Chen, mai scrie sursa citată anterior.

La doar trei luni de la sosirea pe lume a Giei, Robert De Niro a suferit o pierdere majoră atunci când nepotul său Leandro s-a stins din viață.

Fiul în vârstă de 19 ani al fiicei sale cele mai mari, Drena, a murit în mod tragic în iulie din cauza unei combinații „toxice” de droguri ilicite, a confirmat medicul legist din New York pentru Page Six.

„Sunt profund îndurerat de decesul iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Vă rugăm să ne acordați intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”, a spus Robert De Niro într-o declarație la vremea respectivă, pentru publicație.

Potrivit rezultatelor autopsiei, adolescentul avea în organism fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoclonazepam, ketamină și cocaină în momentul morții sale, care a fost considerată un “accident”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65298914909363