August 15, 2023
Ricky Martin, primele dezvăluiri despre divorțul de Jwan Yosef: "Când publicul a aflat, trecusem deja printr-un proces de doliu"
Vestea că Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după 6 ani de căsnicie a șocat o lume întreagă, însă puțini știu că artistul și partenerul său au decis să se despartă încă dinainte de pandemia de coronavirus… Ce se ascunde cu adevărat în spatele motivației oficiale – diferențe ireconciliabile – e greu de spus, cert este că cei doi soți au decis să pornească pe drumuri separate de mult

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 29 august 2017, Ricky Martin și Jwan Yosef s-au căsătorit în secret, cei doi anunțându-și căsătoria abia în ianuarie 2018. Sperau să fie însă împreună pentru tot restul vieții, așa că au luat decizia de a deveni părinți prin intermediul unei mame purtătoare, iar familia lor s-a mărit cu încă doi copii (Ricky era deja tată de gemeni): Lucia (4 ani) și Renn (3 ani). Din păcate însă, anul 2023 a venit cu o veste tristă pentru fnaii cuplului – divorțul. Recent însă, într-un interviu acordat recent pentru Telemundo, artistul a vorbit despre despărțirea de Yosef, mărturisind că decizia de a divorța a fost luată cu mult timp înainte, chiar înainte de pandemia de coronavirus, scrie viva.ro

ricky-martin1

În 2010, cel mai faimos latin lover al planetei recunoștea că este gay, spre disperarea milioanelor de admiratoare, punând astfel capăt speculațiilor care circulau de ani de zile. Chiar dacă zvonurile cu privire la sexualitatea sa existau de multă vreme, Ricky a preferat să-și păstreze aura de cuceritor hetero, pentru a nu-și pune în pericol cariera. Mai mult, în 2008 au venit pe lume și primii săi doi copii, Matteo și Valentino, născuți de o mamă-surogat, iar asta a amplificat speculațiile în presa tabloidă și în social media. Odată ce s-a simțit însă eliberat de povara acestui secret, Ricky Martin nu a mai ezitat să-și exprime sentimentele. Și iată că tocmai social media i-a adus superstarului latino o poveste de dragoste care avea să se transforme într-o călătorie în doi de durată.

maxresdefault-7

Din păcate, recent, Ricky Martin și partenerul său de viață, Jwan Yosef, un pictor cu origini siriene și suedeze, și-au spus adio, după 6 ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a doi copii… „Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit în calitate de cuplu în toți acești ani minunați', au declarat Ricky Martin și Jwan Yosef pentru People.

Ce s-a aflat abia ulterior este faptul că în celebrul cuplu ruptura se produsese de cel puțin trei ani, dinainte de pandemia de coronavirul, după cum a dezvăluit Ricky Martin în premieră.

„Când publicul a aflat, trecusem deja printr-un proces de doliu', a spus artistul, adăugând și că „Jwan și cu mine vom fi întotdeauna o familie'.

Cei doi au vor fi legați însă pentru totdeauna de cei doi copii ai lor doi copii, Lucia (4), și Renn (3), în timp ce Ricky Martin îi are și pe gemenii Matteo și Valentino (14).

„Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar aceasta nu este o decizie recentă. Planificăm această situație de mult timp, este pre-pandemică', a mai spus artistul pentru Telemundo.

În ce relație a rămas Ricky Martin cu Jwan Yosef după divorț

Ricky l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață cu acte pe Instagram, unde au comunicat timp de o jumătate de an, perioadă în care au vorbit în general despre lucrări de artă. „Sunt un colecţionar de artă, iar el este un artist. Am povestit timp de şase luni, dar fără să îi aud vocea', a povestit Ricky. Artistul a zburat apoi la Londra pentru a-l cunoaște pe Yosef. În 2016, cei doi și-au oficializat relația pe covorul roșu și tot în același an și-au anunțat logodna, despre care Ricky a povestit ulterior cu emoție. „M-am aşezat în genunchi şi am scos cutia mică de metal. O aveam într-un săculeţ de catifea şi, în loc să spun: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?„, am zis: ‘Ţi-am cumpărat ceva!„. Apoi am spus: „Vreau să-mi petrec viaţa cu tine„. A fost foarte frumos’.

thumbnail-13-2-822x1024-1

Așa cum spune una dintre piesele care l-au făcut celebru, Ricky Martin a ales să-și trăiască viața din plin, chiar dacă el și Jwan erau legați de un act oficial. Cu toate că pentru mulți noțiunea de relație deschisă este greu de înțeles și de acceptat, conform apropiaților cuplului, aceștia ar fi avut și alți parteneri în timpul mariajului lor.

„La fel ca multe cupluri, Ricky și Jwan au avut o relație deschisă în cea mai mare parte a căsniciei lor, și acest lucru a funcționat pentru ei, până când nu a mai funcționatAcestea fiind spuse, niciunul dintre ei nu s-a îndrăgostit de altcineva. Relațiile intime au fost ceva în care s-au implicat împreună și separat cu alți parteneri. În cele din urmă, au decis că este mai bine pentru ei, pentru bunăstarea lor și pentru copiii lor dacă se termină pe cale amiabilă', a declarat o sursă din proximitatea celor doi pentru DailyMail.com.

thumbnail-16-2-704x1024-1

Căsnicia lor ar fi ajuns la final, conform aceleiași surse, din cauza faptului că între artist și partenerul lui nu mai exista pasiune. De asemenea, Jwan simțea că între ei doi s-a instalat un dezechilibru imens, chiar dacă Ricky îl asigura mereu că nu este cazul. Nu în ultimul rând, pentru artist anul 2022 a fost unul extrem de dificil – în luna iulie, nepotul lui, în vârstă de 21 de ani, a depus o plângere împotriva sa pentru abuz domestic și a fost emis un ordin de restricție. Chiar dacă tânărul și-a retras ulterior acuzațiile, considerate complet false și fabricate, iar cazul a fost abandonat, această situație delicată a marcat, cu siguranță, relația dintre Ricky și Jwan. Indiferent de motive, ruptura nu a mai putut fi evitată…

thumbnail-21-2-901x1024-1



citeste și
SQL exec time = 0.77117156982422