Aprilie 11, 2024
Richard Gere, apariție rară alături de soția sa, care este cu 33 de ani mai tânără decât el

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 74 de ani a participat la un eveniment caritabil în compania iubitei sale de 41 de ani. Richard Gere și Alejandra Silva au arătat ca niște tineri căsătoriți pe covor.

Partenerul Juliei Roberts din Pretty Woman a apărut la New York pentru un eveniment numit City Harvest Gala 2024. El a pășit pe covor alături de tânăra sa soție. Richard a arătat impecabil într-o cămașă albastru deschis fără cravată, costum albastru închis și cizme de piele neagră.

Richard Gere, 74, looks sharp for date night with stunning wife Alejandra  Silva, 41, at 2024 City Harvest Gala in NYC | Daily Mail Online
Alejandra a optat pentru un total black avantajos. Ea a purtat o rochie corset mulată cu bretele subțiri, un corset transparent și o fustă din dantelă cu mai multe straturi până la gleznă. Ținuta a pus în evidență silueta subțire preferată a actriței. Imaginea a fost completată de sandale stiletto argintii și un ambreiaj asortat.

Ричард Гир и Алехандра Сильва на мероприятии в Нью-Йорке 

Silva a beneficiat de un machiaj de seară glamour, cu fard de ochi în nuanțe de ciocolată, săgeți, un strat gros de bronzant și fard de obraz și un ruj nude cu luciu strălucitor. Părul ei a fost coafat în bucle bogate, ușor ondulate, și a fost lăsat încadrându-i fața cu o despărțire laterală. Soția lui Gere a afișat o gamă de bijuterii de invidiat - a purtat cercei candelabru din aur alb cu diamante și un colier masiv asortat. Spectaculoasa spaniolă a afișat, de asemenea, mai multe brățări la ambele mâini și un talisman din fir roșu care protejează de energia negativă.

Photo: City Harvest Presents The 2024 Gala: Magic of Motown at Cipriani -  NYP202404101202 - UPI.com
Cuplul iese rar în public, așa că apariția ei a amintit de o seară de întâlnire. Richard și-a îmbrățișat strâns aleasa în jurul taliei, iar ea l-a privit cu ochii zâmbitori de îndrăgostit.

Ричард Гир и Алехандра Сильва с другими участниками City Harvest Gala



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73208284378052