Aprilie 25, 2023
Reuniunea întregii familii. Ben Affleck între actuala și fosta soție, cu toți copiii laolaltă
O mare familie fericită, așa i-am putea caracteriza pe Jennifer Lopez, Ben Affleck, Jennifer Garner și copiii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată lumea susține pe toată lumea, nu există intrigi și comportamente neadecvate, scrie okmagazine.ro

O familie model, pe care o vedem reunită încă o dată în jurul unuia dintre copii. Cert este că Ben Affleck este un tată veritabil și adorabil, atât pentru copiii săi biologici, Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani, Samuel, 11 ani, cât și pentru gemenii de 15 ani ai lui Jennifer Lopez, Max și Emme, care-l divinizează, în condițiile care cu tatăl lor natural, Marc Anthony, nu se văd aproape niciodată.

Toată familia reunită a fost văzută împreună în însorita Santa Monica, la un eveniment școlar al fiului cel mic al lui Ben, Samuel.

Jennifer Lopez, vedeta atât de în vogă după ce a devenit imaginea unei firme de lenjerie intimă își promovează intens cele două filme recente în care a apărut, ”Shotgun Wedding” și ”Mama”. Superba soție a lui Ben Affleck a ales o ținută lejeră, comodă, formată din pantaloni largi bej și tricou alb de bumbac, scurt, cu vedere la abdomenul sculptat, ce pare mai degrabă al unei adolescente, nu al unei mame de 53 de ani.

Bennifer și Garner la un eveniment școlar, Profimedia (1) jpg

Ben Affleck este și el în culmea gloriei, după ce a lansat recent filmul ”Air” în care joacă alături de Matt Damon și pe care l-a și regizat.

Ca de fiecare dată, actorul este super casual, cu jeanși, ghete sport, tricou și sacou.

Bennifer și Garner la un eveniment școlar

Bennifer și Garner la un eveniment școlar

Bennifer și Garner la un eveniment școlar

Bennifer și Garner la un eveniment școlar

Prezentă a fost și Jennifer Garner, fosta nevastă a lui Ben Affleck. Și aceasta arată spectaculos și s-a îmbrăcat într-un stil foarte tineresc, cu jeanși, tricou, sacou și pantofi sport.

 Jennifer Lopez se înțelege de minune atât cu Jennifer Garner, cât și cu copiii acesteia. Într-un interviu chiar a povestit ce atmosferă destinsă și prietenoasă este la ei în familie și cât de bine se simt copiii datorită acestui lucru.

Jennifer Garner a împlinit recent 51 de ani și nu a venit însoțită de partenerul său de viață John Miller. Acesta se înțelege perfect cu Ben Affleck, paparazii i-au surprins recent în fața casei actriței, bucurându-se amândoi nespus de revedere.



citeste și
SQL exec time = 0.72771263122559