Aprilie 03, 2023
Regula strictă pe care încălcat-o prințul Harry imediat ce a cunoscut-o pe Meghan Markle: „Am știut din prima clipă!”
Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în urmă cu aproape cinci ani, după aproape doi ani de relație, ceea ce a însemnat o premieră pentru familia regală, care este recunoscută pentru regulile stricte pe care le impune.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2016, când ducele de Sussex a început să iasă cu Meghan Markle, viața lui arăta complet diferită. Acesta lucra full-time pentru familia regală, fiind apropiat de fratele lui, prințul William. 

Înainte de a se căsătorit cu Meghan Markle, prințul Harry a recunoscut că a știut din prima clipă că aceasta îi va deveni soție. Ba mai mult, a fost atât de sigur, încât a încălcat o regulă strictă a familiei regale.

În cartea de memorii „Spare”, Harry a dezvăluit că întotdeauna a respectat „regulile firmei” când a venit vorba despre relațiile sentimentale.

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

”Una dintre ele spunea că trebuie să ieși cu o femeie timp de trei ani înainte de a merge mai departe”, a dezvăluit ducele de Sussex, care a recunoscut că a încălcat această regulă.

În cadrul cărții de memorii, acesta a dezvăluit că alături de Meghan Markle a încălcat această regulă, întrucât, după o călătorie în Africa, a realizat că este aleasa.

Prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Zilele trecute, însă, Paul Burrell, fost majordomn al familiei regale, a susținut că prințul Harry ar urma să participe singur la ceremonia de încoronare a regelui Charles. 

Potrivit declarațiilor făcute de Paul Burrell, regele Charles s-a simțit obligat, din punct de vedere moral, să-i invite pe Harry și pe Meghan, în ciuda dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în documentarul lansat în luna decembrie, precum și în cartea scrisă de Harry.

Deși cuplul nu a confirmat prezența la evenimentul ce va avea loc pe 6 mai, Paul este de părere că Harry va veni singur, căci Meghan nu este atât de curajoasă pentru a bifa o întâlnire cu familia regală.

”Este așteptat ca aceștia să nu se simtă tocmai confortabil să participe la un astfel de eveniment, în special Meghan. Nu cred că ea este suficient de curajoasă sau puternică pentru a fi acolo. Va trebui să-i privească în ochi pe toți acei oameni pe care i-a criticat. Cred că Harry va veni singur, iar ea va susține că nu a putut să participe”, a declarat Paul Burrell, potrivit Mirror.

De asemenea, acesta a declarat că lui Harry îi va fi greu să o vadă alături de tatăl lui pe Camilla, regina consoartă, mai ales că el povestea că l-a implorat pe Charles să nu o ia de soție.

„Meg părea să fie o excepție de la regulă. De la toate regulile. Am știut asta imediat. Crede-mă. Poate pare ciudat, poate că e ilogic, dar e adevărat. Pentru prima dată, am simțit că trăiesc realitatea”, a spus el.

După doi ani de relație, Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit. Ulterior, au devenit părinții a doi copii - Archie și Lilibet.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8838324546814