Octombrie 11, 2023
Reacția lui Kate Middleton când un puști a gâdilat-o la un eveniment. Prințesa de Wales i-a lăsat pe toți fără cuvinte
Kate Middleton a participat săptămâna trecută la Rugby League Inclusivivity Day, unde s-a întâlnit cu zeci de tineri și a luat parte la un meci de rugby. În cadrul evenimentului, prințesa de Wales a avut parte de un moment neașteptat, atunci când un puști a încercat să-i atragă atenția într-un mod cu totul neobișnuit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu toți au ocazia să o cunoască pe soția prințului William, iar un fan a vrut să profite din plin acest lucru și s-a asigurat că este văzut de Kate. În timp ce prințesa vorbea cu un grup de tineri, puștiul s-a apropiat de ea și a început să o gâdile, strigând „boo”. Kate a tresărit și s-a întors imediat la tânărul care și-a permis să o atingă și a început să zâmbească la acesta. Ea l-a prins de mână și au început să poarte o conversație amabilă, lucru care i-a surprins pe toți participanții la eveniment, scrie peroz.ro

Pe lângă atitudinea sa amabilă, Kate a demonstrat și că este o femeie extrem de puternică. Chiar dacă avea mână accidentată din cauza unei trambuline, prințesa de Wales a jucat un meci de rugby în scaunul cu rotile, demonstrând că poate face orice. Sportivii au aplaudat-o pe Kate în timp ce aceasta se distra pe teren. 

Kate Middleton/ Profimedia 

Kate Middleton/ Profimedia 

„A manevrat excelent scaunul cu rotile. Nu spun asta doar pentru că este ea, dar este prima dată când văd pe cineva că face aceste mișcări cu scaunul. Cred că s-a antrenat în secret înainte de a veni aici, pentru că s-a mișcat foarte natural. M-a uimit, să fiu sincer”, a declarat antrenorul Angliei Tom Coyd, în vârstă de 28 de ani. 

 



citeste și
SQL exec time = 7.773942232132